Протягом листопада волинські фіскали виявили 32 порушення у сфері продажу алкоголю та цигарок

Протягом листопада волинські фіскали виявили 32 порушення у сфері продажу алкоголю та цигарок
Джерело фото: Калуш FM

У листопаді волинські фіскали провели 16 фактичних перевірок представників підприємництва та за допущені порушення застосували майже 300 тисяч гривень штрафних санкцій, що будуть сплачені до місцевих бюджетів.

«Недотримання вимог законодавчих актів, що регулюють діяльність у сфері реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів, допустили суб’єкти господарювання, які пропонують підакцизну продукцію вроздріб на території  Горохівського, Іваничівського, Ковельського, Камінь-Каширського, Локачинського районів, м. Ковель та м. Луцьк» - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, низка серйозних порушень встановлена одразу в декількох торгових об’єктів на території Горохівського та Ковельського району. Йдеться про факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, а також продаж цигарок без марок акцизного податку, продаж алкогольних напоїв за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін на такі напої.

Одразу в декількох торгових об’єктів зберігалася партія підакцизної продукції без марок акцизного податку - тютюнові вироби марки «MARVEL & RED». Окрім того, споживачам пропонувалася горілчана продукція за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавалися розрахункові документи. Ревізорами також було встановлено факти відсутності обліку товарів за місцем зберігання.

Як наслідок, під час перевірок вилучено з обігу 119 пачок тютюнових виробів та 25 пляшок алкогольних напоїв. Всього вилучено алкогольних напоїв та тютюнових виробів на суму 2,1 тисячі гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми не можемо щоразу витрачати такі суми»: у Шацьку шукають шляхи вирішення «сміттєвої» проблеми
Наступна новина В повній темряві: мешканці луцького будинку нарікають на відсутність освітлення. ФОТО
Останні новини
Схожі новини