Протягом року на Волині хочуть відкрити ще 13 ЦНАПів. ФОТО

Протягом року на Волині хочуть відкрити ще 13 ЦНАПів. ФОТО

В Україні протягом 2019 року планують відкрити ще 13 Центрів надання адміністративних послуг.

На сьогодні мережа ЦНАПів Волині становить 27 одиниць, з них 6 – розташовані в об’єднаних територіальних громадах, – повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

«Мешканці об’єднаних громад очікують від місцевої влади зручних та якісних адміністративних послуг. Саме тому важливо, щоб кожна об’єднана громада якнайшвидше вирішила, у який спосіб швидко та доступно надавати ці послуги мешканцям», – зазначає Олександр Савченко.

Читати також: У луцькому ЦНАПі надаватимуть більше послуг

«В ході децентралізації спроможні громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Тож очевидно, що в об’єднаних громадах мають бути сучасні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) - єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах», – йдеться у повідомленні.

«Програма «U-LEAD з Європою» – одна з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації. А Волинь – одна з областей північно-західної частини України, що стала учасником проекту Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади», – йдеться у повідомленні.

Читати також: У селі на Волині замість ательє зроблять ЦНАП


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку замість стежки з'явилася нова пішохідна доріжка з освітленням. ФОТО
Наступна новина Будувати в Україні стало дорожче: ціни зросли майже на 14%
Останні новини
Схожі новини