Пси Патрони, літак Мрія і ляльки ЗСУ: лучанка в'яже патріотичні іграшки та обереги для військових

Пси Патрони, літак Мрія і ляльки ЗСУ: лучанка в'яже патріотичні іграшки та обереги для військових

Лучанка Олена Чайка в'яже патріотичні іграшки та обереги для військових. Її іграшки замовляють для благодійних аукціонів українці, які живуть за кордоном.

Про це розповіла Суспільному майстриня.

Працює жінка помічником тренера на гуртку з рукопашного бою. За пряжу береться у вільний час, розпочинала з плетення підвісок у вигляді сердець, які замовили волонтери для захисників на схід.

"Навіть, у мене є відгук, один військовий прислав. Він сердечко собі на бронік вчепив, і так з ним ходить. І написав: "Оберіг завжди зі мною", – говорить Олена Чайка.

Нещодавно майстриня передала 30 жовто-блакитних сердець та 20 зайчат у Бельгію. Також в'язала іграшки у Німеччину та США. Каже, що волонтери, які збирають допомогу для України за кордоном дарують її в'язані іграшки благодійникам, які їм допомагають.

У колекції патріотичних виробів Олени — військові котики, зайчики, пси Патрони, літак Мрія та ляльки ЗСУ. Найважче робити маленькі іграшки, які мають дрібні деталі, говорить жінка. На в'язання однієї іграшки, довжиною 40 сантиметрів Олена витрачає майже сім годин та три мотки ниток. Для іграшок використовує гіпоалергенний холлофайбер та м’яку плюшеву пряжу.

За час повномасштабної війни Олена зв'язала більше сотні патріотичних іграшок, частину зароблених грошей жінка передає на потреби Збройних сил України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми спізнюємось», – голова комісії з перейменування вулиць Луцька
Наступна новина У Луцьку на перехресті перекинувся автомобіль
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні