П'яна ДТП, труп та розбиті вікна: неспокійні вихідні та післясвяткові будні у Нововолинську

П'яна ДТП, труп та розбиті вікна: неспокійні вихідні та післясвяткові будні у Нововолинську

ДТП за участю нетверезого водія, труп чоловіка на вулиці Нововолинська та побиті вікна в магазина «Антошка» – такими були неспокійні вихідні у місті на Волині, – пише БУГ

Так, 31-го березня, в суботу, водій OPEL Vectra, на польській реєстрації в центрі міста здійснив наїзд на припаркований автомобіль та втік з місця події. Про ДТП повідомили поліцію, черговий патруль правоохоронців наздогнав чоловіка.

Водій – житель села Бужанка, який приїхав у Нововолинськ в гості, за кермом перебував у нетверезому стані. За його словами, у нього був водій, але він вирішив поїхати самостійно. На порушника склали протокол, автомобіль забрали на штрафмайданчик поліції.

У ніч з 1-го та 2-ге квітня в магазині «Антошка» невідомі розбили вікна. Торговий заклад не мав системи сигналізації та камер відеоспостереження. На місці працюють правоохоронці, інформації чи було щось викрадене поки не має.

2-го квітня близько 6:00 в поліцію повідомили про знайдений труп чоловіка, якому приблизно за 30 років. Як виявилось, він постійно зловживав спиртним, неодноразово мав справу із правоохоронцями. Помер він надмірного вживання алкоголю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перекриють рух на трьох вулицях
Наступна новина В Україні стартує перший етап медичної реформи
Останні новини
Схожі новини