П'яна волинянка побила новонароджену дочку

П'яна волинянка побила новонароджену дочку
Фото: Pixabay

На Волині засудили жінку, яку жорстоко побила новонароджену доньку. 

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду Волинської області від 10 грудня, – пише ІА Волинські новини

Під час судового засідання вдалося встановити, що 28 грудня 2017 року обвинувачена, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побила свою новонароджену дитину – наносила удари по голові, обличчю та тілу.

Наступного дня дівчинку було госпіталізовано в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. В дитини були виявлені забій головного мозку, перелом правої тім’яної кістки, гематоми обличчя та голови, а також капсульна гематома печінки.

Читати також: Судитимуть 21-річного волинянина, який «заїхав» в обличчя поліцейському

Обвинувачена свою вину у вчиненні злочину визнала повністю, розповівши, що перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вона нанесла тяжкі тілесні ушкодження своїй новонародженій дочці, судом позбавлена батьківських прав відносно двох малолітніх дітей. Жінка зауважила, що щиро розкаюється у вчиненому та просила суворо її не карати, оскільки в даний час вона вагітна.

Обговорюючи питання про вид та міру покарання стосовно обвинуваченої, суд враховував ступінь тяжкості вчиненого нею злочину, який відноситься до категорії тяжких, дані про її особу і обставини, що пом'якшують та обтяжують покарання.

Отож, суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Проїзд без готівки: як у луцьких маршрутках їздитимуть туристи
Наступна новина Курс валют у пунктах обміну Луцька на 19 грудня
Останні новини
Схожі новини