П'яний волинянин вкотре викликає «швидку» через вигадану хворобу

П'яний волинянин вкотре викликає «швидку» через вигадану хворобу
Фото ілюстративне, джерело - 24 канал

На Волині чоловік уже не вперше викликає «швидку», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Черговий інцидент трапився ввевері 12 квітня, – повідомляють у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Цього разу привід до виклику був – травма руки (для довідки: вранці була травма ноги та виклик було передано на обслуговування невідкладної допомоги ЦПМСД). Диспетчер, знаючи вже адресу даного викликаючого, попередила його про те, що будуть викликані працівники поліції, якщо він, в черговий раз, завідомо неправдиво викликає екстрену медичну допомогу. Так і трапилось. По приїзді бригади ЕМД, ніхто не відкривав двері. Керівник бригади перетелефонував до викликаю чого, де почув нецензурну лайку і «що можуть їхати назад», – йдеться у повідомленні.

На порушника працівники поліції склали протоком.

«Ця ен-на постанова його не лякає. А недосконалість законодавства (штраф державі навіть не компенсує пальне, витрачене на виклик) напевно, не дає інших шляхів вирішення цієї величезної проблеми. Невже не можуть вплинути правоохоронні органи на дану категорію населення іншим чином?» – бідкаються медики.

Нагадуємо, що хибний виклик екстреної медичної допомоги є порушенням статті 183 Кодексу України «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» тягне за собою накладення штрафу»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині посадили гектар лісу. ВІДЕО
Наступна новина Співак з Луцька Монатик відверто розповів про стосунки з дружиною
Останні новини
Схожі новини