П'яний терорист стріляв по зірках: думав, що то безпілотник ЗСУ

П'яний терорист стріляв по зірках: думав, що то безпілотник ЗСУ

В лавах проросійських найманців на Донбасі спостерігаються дивні випадки відкриття «дружнього вогню».

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Здебільшого вогонь по "товаришах" по зброї терористи відкривають не на тверезу голову.

За інформацією української розвідки, у неділю, 1 квітня, на одній з позицій поблизу лінії фронту один з нетверезих бойовиків відкрив вогонь зі стрілецької зброї по нібито безпілотнику, який, як він подумав, був запущений зі сторони українських воїнів.

Втім, як з’ясувалося пізніше, цей горе-вояка побачив на небі зірку, яку сприйняв за безпілотник. Без жодних вагань "рембо" відкрив вогонь. Втім, чи то з прицілюванням у бойовика на підпитку виникли проблеми, чи то зірки на небі простяглись до горизонту, але внаслідок "полювання" на БПЛА, постріли ледь не стали фатальними для подільників із сусідньої позиції, – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці штабу.

Обстріляними виявились "мінометники" представників окупаційної влади, які чомусь перебували не у місцях відведення важкого озброєння, а безпосередньо біля лінії розмежування.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Sony різко знизила ціни на PlayStation VR
Наступна новина У центрі Луцька через вітер сталася курйозна ДТП
Останні новини
Схожі новини