П'яний за кермом - вбивця!

П'яний за кермом - вбивця!

На українських дорогах гине більше людей, ніж на фронті! 
Торік в Україні п’яні водії здійснили майже 6 тис. аварій.
20 липня сталося 4 великих автокатастрофи на Житомирщині, Миколаївщині, Київщині та Хмельниччині. Загинуло 22 людини, у тому числі діти.

Команда Олега Ляшка добивається від Верховної Ради остаточного ухвалення у другому читанні закону №7064 про драконівську відповідальність за пияцтво за кермом. Законопроект пропонує прирівняти п’яного за кермом, який вчинив ДТП і вбив людину, – до умисного вбивці.

Головні проблеми, через які маємо таку високу смертність - це:
а) пияцтво за кермом;
б) неремонтовані дороги;
в) недотримання правил дорожнього руху.
В Україні повний бардак та анархія, за які українці платять своїми життями!

Радикальна партія вимагає від Уряду та Верховної Ради розпочати масштабне будівництво та ремонт доріг і дорожньої інфраструктури, у першу чергу розмітки й освітлення та запровадити драконівську відповідальність за пияцтво за кермом і порушення правил дорожнього руху, зокрема безумовне використання ременів безпеки.

Радикальна партія добивається остаточного ухвалення свого законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання смертності на дорогах» №7064, в якому пропонується:
а) якщо водія спіймали п’яним за кермом - водійські права у нього забрати пожиттєво і дати 5 років ув’язнення;
б) якщо нетверезий з кермом вчинив ДТП із жертвами - позбавити його прав на все життя і щонайменше на 15 років ув’язнити.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі відпочивальники знову загадили Набережну. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Луцькі ріки в очікуванні грози. ФОТО
Останні новини
Схожі новини