5 причин відкрити магазин у «Парковому кварталі»

5 причин відкрити магазин у «Парковому кварталі»

У Ковелі почали продаж комерційних приміщень під магазини й офіси у ЖК «Парковий квартал», який розташований на вул. Глібова недалеко від центру міста.

Ця нерухомість – на першому поверсі нового будинку, який вже почали зводити у житловому комплексі. Крім того, в «Парковому кварталі» уже є дві п’ятиповерхівки: одну здали в 2018 році, в іншій завершуються внутрішні ремонтні роботи та благоустрій території.

«Перший» розповідає про головні переваги комерційних квадратів у «Парковому кварталі».

1. Клієнти – завжди під боком

Ідея облаштувати перший поверх під магазини, кафе та інші необхідні для комфортного життя заклади з’явилася у забудовника для зручності мешканців. Адже коли є можливість купити продукти, зробити манікюр чи записатися у спортзал просто в своєму будинку – це велика економія часу.

Проте така задумка є великим плюсом і для бізнесу, який отримав можливість відкрити торгове місце чи офіс близько до великої кількості потенційних клєнтів. У перших двох будинках ЖК «Парковий квартал» – по 64 квартири, у третьому буде ще 60. Тож загалом тут буде проживати близько 200 сімей, тобто – не менше пів тисячі людей.

До речі, ми досліджували інфраструктуру навколо «Паркового кварталу» і з’ясували, що поруч немає великого спортзалу, хімчистки, відділення «Нової пошти». Тож представникам саме цих напрямів бізнесу радимо звернути увагу на пропозицію в першу чергу.

2. Вигідна ціна та можливість відтермінування

Ціна за умови повної оплати – 15 000 грн/м2.

Можливі варіанти відтермінування та мінімальний перший внесок – 10% (у цьому випадку вартість квадрата буде – 15 500 грн).

3. Планування на власний смак

Є декілька варіантів комерційних приміщень: площею 78 м2, 112 м2 та 123 м2.

У них є можливість вільного планування і поділу на окремі кімнати. Площу можна розділити за власним смаком і потребами – так, щоб оптимально і з користю використати кожен квадрат.

Комерційні приміщення в «Парковому кварталі»

4. Зручне розташування неподалік центру

«Парковий квартал» розташований у спальному мікрорайоні, що неподалік центру міста. Це забезпечить хорошу кількість клієнтів не тільки серед жильців ЖК, але й серед інших ковельчан – мешканців прилеглих районів.

Чим особливий третій будинок «Паркового кварталу»? Там буде ліфт, великі панорамні вікна. Більше цікаво – читайте за посиланням.

5. Стильний ЖК із якісних будматеріалів

«Паркрвий квартал» – це сучасний житловий комплекс із модним дизайном фасадів та продуманими деталями для комфорту мешканців.

Будівельна компанія «Інвестор» використовує лише якісні будівельні матеріали. Для збереження тепла та хорошої звукоізоляції у приміщеннях вставлені металопластикові вікна з двокамерними склопакетами, будинки – утеплені. Також кожне приміщення має надійні протипожежні вхідні двері.

 

Бачили, як розбудовується «Парковий квартал»? Тисніть відео 👇👇👇

 

А на цьому відео 👇👇👇 зможете побачити, яким буде «Парковий квартал» після завершення будівництва

Детальну інформацію про ЖК «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів:

096 030 20 10

м. Ковель, вул. Глібова, 8 б

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рожищі встановили нові відеокамери, які транслюють в поліцію
Наступна новина На Волині виділять 185 мільйонів на боротьбу з онкологією
Останні новини
Схожі новини