П’ять причин оселитись у «Парковому кварталі» у Ковелі

П’ять причин оселитись у «Парковому кварталі» у Ковелі
Так виглядатиме третій будинок ЖК «Парковий квартал»

Як ви собі уявляєте п’ятиповерхівку? Відсутність ліфта, сірий фасад і маленькі квартири? Один з топових забудовників Волині, будівельна компанія «Інвестор», руйнує ці стереотипи і впроваджує у своїх будинках усе необхідне для комфорту майбутніх мешканців.

Величезні панорамні вікна, ліфт у п’ятиповерховому будинку, оновлений дизайн та перший поверх лише для комерції. Ці «родзинки» та традиційні «інвесторівська» якість і увага до деталей поєдналися у проекті третього будинку житлового комплексу «Парковий квартал», який зводять в місті Ковель на вулиці Данила Галицького, – пише Район. Луцьк.

Отож, п’ять причин тут оселитись.

Панорамні вікна

У Ковелі поки немає будинків з такими вікнами, але «Інвестор» не даремно є одним з лідерів на ринку будівництва Волині. Як відомо, раніше вікна в будинках робили невеликими, оскільки не можна було забезпечити їх достатню теплоізоляцію. Зараз такої проблеми немає, і господарі все частіше віддають перевагу панорамному склінню.

Популярність такого оформлення вікон викликана не тільки модними тенденціями в будівництві і дизайні. Воно має низку переваг, на які власники квартир звертають увагу.

По-перше, такі вікна відкривають фантастичний краєвид, який не замінять ні шпалери, ні картини.

По-друге, крізь великі вікна від стелі до підлоги проникає набагато більше природного світла, що позитивно впливає на організм людини, особливо в осінньо-зимовий період.

По-третє, панорамна конструкція візуально розширює простір, умовно об'єднуючи приміщення і вулицю.

І по-четверте, робить кімнату з темним колірним рішенням інтер'єру не такою похмурою і сумною.

Панорамні вікна в іншому житловому комплексі, який зводить компанія «Інвестор»
Панорамні вікна в іншому житловому комплексі, який зводить компанія «Інвестор»

Ліфт

Хочете квартиру на 4-5 поверхах, але не любите носити на гору важкі сумки? Тоді третій будинок «Паркового кварталу» для вас! Адже в ньому встановлять сучасний ліфт.

Пояснювати переваги ліфта навряд чи потрібно. Мешканці будинку зможуть без труднощів підніматися на вищі поверхи, та й негабаритні речі без проблем підніме ліфт.

Якщо ви боїтеся, що підйомник спричинить додаткові незручності типу гуркоту та писку, то в сучасних ліфтах таких проблем немає — вони безшумні, надійні та зручні.

Ліфти також допомагають людям з інвалідністю, особливо тим, які змушені їздити на візках або з інших причин не можуть підніматися по сходах, молодим батькам.

Комерційний перший поверх

Турбота про комфорт клієнта — один з головних принципів будівельної компанії «Інвестор». Тому перший поверх третього будинку займатимуть нежитлові комерційні приміщення. Мешканці «Паркового кварталу» житимуть у місці, де під боком є усе необхідне.

Перший поверх будинку відведений під громадські приміщення – магазини, кафе, салони тощо. Це дозволяє власникам квартир суттєво економити свій час.

Рендер третього будинку ЖК «Парковий квартал»

Оригінальний дизайн

Третій будинок «Паркового кварталу» має відмінні від перших двох будинків архітектуру та дизайн. Під час вибору кольорів тут зупинилися на білому і коричневому.

«Ми постійно спілкуємося з нашими клієнтами, і взагалі – слухаємо все, що кажуть про наші будинки. Так от: якось нам зауважили, що «Парковий квартал» мало схожий за стилем і архітектурою на інші наші проекти - «Супернову» чи, скажімо, «Юпітер». Тож ми врахували це побажання і осучаснили дизайн третього будинку у Ковелі», — розповів директор «Інвестора» Андрій Разумовський.

Так виглядатиме третій будинок ЖК «Парковий квартал»
Ось так виглядає перший будинок. Він вже зданий і заселений

Парковки і охорона

На території «Паркового кварталу» є місця для парковки. Власникам автівок не потрібно перейматись про те, де їх залишити.

Увесь комплекс – загороджений, тут планують організувати охорону і відеонагляд.

Встановлені дитячий та спортивний майданчики. Поруч – зелена зона та водойма, тож гарні краєвиди забезпечені.

Нагадаємо, у червні почався продаж квартир у третьому будинку житлового комплексу «Парковий квартал». Перші 10 покупців матимуть спеціальні вигідні умови від забудовника:

ціна – від 11 500 грн/м²,

розтермінування – 24 місяці,

перший внесок – від 10%.

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР У ДРУГОМУ БУДИНКУ ЖК «ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ»

Детальну інформацію про ЖК «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів: 096 030 20 10, вул. Глібова, 8б, м. Ковель.

Facebook: https://www.facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі поставили пам'ятник ретровелосипеду
Наступна новина Олександр Драбинко приїде на Волинь
Останні новини
Схожі новини