Олександр Драбинко приїде на Волинь

Олександр Драбинко приїде на Волинь
Олександр Драбинко

1 липня у Володимир-Волинський приїде митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко).

Він відгукнувся на запрошення єпископа Володимир-Волинського і Турійського Матфея, – повідомили у Володимир-Волинськії єпархії ПЦУ.

Програма візиту

9. 00.год. – митрополит Олександр очолить літургію у Свято – ВасиліЇвському храмі м. Володимир-Волинський (вул. Василівська, 30) .

13. 00.год. – У культурно- мистецькому центрі ім. Тараса Григоровича Шевченка міста (вул.Князя Василька 6), митрополит Олександр проведе презентацію копії (факсимільного) Пересопницького Євангелія, а також відбудеться вручення копії від імені фонду «Пам’яті блаженнійшого митрополита Володимира» представникам Володимир-Волинського історичного музею.

16. 00. год. – Митрополит Олександр та керуючий Володимир-Волинською єпархією єпископ Матфей в урочищі Вовчак Турійського благочиння відслужать літію за убієнних новітніх воїнів та воїнів УПА.

Довідково: Олександр Драбинко – один з колишніх лідерів проукраїнського крила УПЦ МП. Вважається «правою рукою» предстоятеля церкви митрополита Володимира. У грудні 2018 року перейшов до Православної церкви України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П’ять причин оселитись у «Парковому кварталі» у Ковелі
Наступна новина Продають дворівневу квартиру у Ковелі за зниженою ціною
Останні новини
Схожі новини