Де біля Луцька оселитись з родиною

Де біля Луцька оселитись з родиною

Життя за містом – вибір багатьох сучасних людей. Власне подвір’я з терасою, сад, газон – те, про що жителі міст можуть тільки мріяти. А якщо оселитись не у далекому селі, а всього за кілька кілометрів від обласного центру, можна без проблем за лічені хвилини діставатись на роботу, навчання, до магазинів та розважальних закладів, а відпочивати на природі, подалі від шуму та галасливих сусідів.

Для такого способу життя ідеально підійде будинок у селі Зміїнець площею 290,5 кв м. Він повністю збудований. Залишилось лише пофарбувати стіни на свій смак, покласти дубову паркетну дошку (дошка та міжкімнатні двері уже закуплені) і поставити меблі.

«Перший» розповідає, чому варто звернути увагу на це житло.

  1. Є МІСЦЕ ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї

У будинку – три великі спальні. Біля кожної – окремий санвузол (встановлена уся необхідна сантехніка – унітази, біде, раковини, душ і ванна). У ванних кімнатах і коридорі – підлога з підігрівом.

Також є гардеробна кімната, кухня площею 36 квадратних метрів і вітальня зі справжнім каміном площею 70 квадратних метрів.

Висота стелі в кімнатах – 3,2 метра.

У будинку встановлений газовий котел. Для економії фасад утеплений мінеральною ватою товщиною 10 сантиметрів та оздоблений облицювальною клінкерною цеглою, встановлені енергозберігаючі вікна.

Є гараж і великий підвал для зберігання речей. У котельні можна встановити твердопаливний котел, а в підвалі – дизельний генератор.

  1. ПОРУЧ З МІСТОМ

Будинок знаходиться у селі Зміїнець, одразу за виїздом з Луцька. До центру міста можна дістатись на автомобілі за 10 хвилин. Щебенем вимощений заїзд до будинку, а гараж може вмістити два невеликі автомобілі.

  1. ВЛАСНИЙ САД І ГОРОД

Будинок знаходиться на земельній ділянці площею 25 соток. На подвір’ї є кілька грядок, де можна посадити городину. Також закладений фруктовий сад. Тут посадили два десятки яблунь, вишень, слив та інших дерев. За кілька років можна буде ласувати власними ягодами і фруктами.

  1. МОЖНА ПРОВОДИТИ ЧАС У ДВОРІ

У будинку є велика тераса, на яку можна вийти із залу, кухні та спальні. На ній можна поставити садові меблі, гойдалки тощо. У дворі ростуть троянди, доріжки вимощені бруківкою.

Також є літня кухня, тож в теплу пору року можна збиратись з друзями і готувати на природі.

Є місце для дитячого майданчика.

  1. БЕЗПЕЧНЕ ЖИТЛО

Територія будинку обгороджена парканом, є камери відеоспостереження. Також встановлена сигналізація, є зовнішнє освітлення будинку і подвір’я.

Будинок продають за 250 тисяч доларів, можливий торг. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером телефону: 066-988-75-71

Дизайн будинку у Зміїнці


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку  SMM-спеціалістка розкаже про користь соціальних мереж для бізнесу
Наступна новина Комарі, бурштин та ліс: «Вар'яти» розповіли про «відпочинок» у Шацьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини