П’ятьох злісних прогульників «вигнали» з громадської ради при Луцькому міському голові

П’ятьох злісних прогульників «вигнали» з громадської ради при Луцькому міському голові

Зібрались, аби покарати прогульників. Громадська рада при міському голові Луцька провела засідання, щоб виключити зі свого складу тих, хто вже не одноразово прогулював їхні збори, – ідеться в сюжеті Sfera-TV.

Загальна кількість громадської ради налічує 25 членів, аби вирішити ті чи інші питання, їм потрібно хоча б 13 людей на засіданні, а частина з них не ходить взагалі. Серед причин називають відсутність електронної пошти. Адже за домовленістю громадської ради інформація про наступне засідання відправляється саме на електронку. Хоча дехто з членів не вважає це причиною.

Тетяна Біскуп каже, що працювати цій громадській раді залишилося недовго, тому пропонує прогульникам, які присутні, пояснити свої причини ігнорування засідань.

Врешті, громадська рада виключила п’ятьох злісних прогульників, обрали 5 осіб зі складу ради в ініціативну групу зі створення нової громадської ради. І наприкінці вирішили звернутися до в.о. міського голови щодо дотримання заборони використання салютів, поки на Сході країни триває війна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 31 травня
Наступна новина У центрі Луцька поліція влаштує шоу
Останні новини
Схожі новини