Рада призначила нового міністра аграрної політики

Рада призначила нового міністра аграрної політики
Роман Лещенко

Верховна Рада призначила нового очільника Міністерства аграрної політики та продовольства. Ним став Роман Лещенко.

"За" проголосували 242 нардепи, пише 112.ua.

«Вношу подання про призначення Лещенка Романа Миколайовича на посаду міністра аграрної політики та продовольства України... Нам потрібна ефективна державницька політика в сфері АПК, а також захист інтересів українських виробників. Перший крок - це призначення профільного міністра», – сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час виступу.

Довідково: 
Роман Лещенко народився 23 листопада 1988 року в Пеніжкове Черкаської області. Здобув кваліфікацію магістра права. Пізніше отримав диплом кандидата юридичних наук. 
Працював головним юридичним консультантом компанії OSG Group. З 2013 року також працював асистентом, доцентом кафедри фінансового права юридичного факультету КНУ ім. Шевченка. 
У жовтні 2019 року став уповноваженим президента із земельних питань. У червні 2020 року Роман Лещенко став головою Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як працюватиме банківська система на новорічні свята? Пояснення НБУ
Наступна новина Шкарлета затвердили міністром освіти і науки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні