«Радію, що мій товариш став прем’єр-міністром», - колишній луцький депутат Осіпов

«Радію, що мій товариш став прем’єр-міністром», - колишній луцький депутат Осіпов
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук - крайній зліва, Андрій Осіпов - по центру

Колишній депутат Луцької міської ради, нині очільник Одеської кіностудії Андрій Осіпов назвав нового прем’єр-міністра Олексія Гончарука трудоголіком і перфекціоністом.

Про це він розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, 29 серпня Верховна Рада нового скликання призначила прем’єр-міністром Олексія Гончарука. Він – наймолодший очільник уряду в історії незалежної України.

«Я знайомий з Олексієм з 2013 року. Це надзвичайно цілеспрямована людина, справжній трудоголік і перфекціоніст. Багато маємо спільних тем, товаришуємо, вітаємо один одного зі святами. Хоча через мою роботу зараз в Одесі, а його – в Києві, давно не бачились», - зазначив Андрій Осіпов.

«Але я щиро радий, що мій товариш і однодумець став прем’єр-міністром. Якщо не помиляюсь, це перший адвокат в Україні, який посів таку серйозну посаду, а я прихильник ідеї, що юридична освіта – одна з найкращих для топ-менеджменту та державного управління», - сказав юрист.

«Думаю, вік в політиці має значення, як ознака життєвого досвіду, проте в цей період Україні потрібні свіжі думки, щоб змінити парадигму владних відносин і політичні еліти. Безперечно, 35 років – це вже не 17. Впевнений, це не зашкодить Олексію. Тим більше він надзвичайно працездатний. Думаю, це йому допоможе. Сподіваюсь також, політика не завадить йому нарешті змінити свій сімейний стан», - зауважив Андрій Осіпов.

Очільник Одеської кіностудії розповів, що познайомився з Олексієм Гончаруком у 2013 році, коли створювався громадський рух, що згодом став партією «Сила людей». У 2014 році Олексій Гончарук балотувався до парламенту під номером один у списку цієї партії.

«Тоді ми об’їхали всю країну. Нам було цікаво спільно мріяти про іншу Україну», - сказав Андрій Осіпов.

На питання про те, чи радитиме новому прем’єру, як працювати він відмовився відповідати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У 15-ту школу – Поліщук, у 22-гу – Недопад. Луцькі чиновники підуть на свято Першого дзвоника
Наступна новина Аргентинець з українським корінням знайшов своїх родичів на Волині
Останні новини
Схожі новини