Андрій Осіпов написав кримінальний роман про кохання

Андрій Осіпов написав кримінальний роман про кохання

Колишній луцький адвокат і депутат міськради, а тепер очільник Одеської кіностудії Андрій Осіпов написав другу художню книгу про пригоди адвоката Никанора Скрипника.

Роман буде називатися «Зґвалтоване кохання», вже найближчим часом вийде у світ і з‘явиться у книжкових магазинах — повідомив Осіпов у Фейсбуці.

Як відомо, у 2019 році світ побачила перша художня книга осіпова “З особливою жорстокістю”. А у червні 2020 року на міжнародному літературному конкурсі “Коронація слова” роман Осіпова “Згвалтоване кохання” отримав спеціальну відзнаку від Асоціації розвитку суддівського самоврядування України "Правосуддя".

Сам автор так розповідає про книгу:

“Цей твір більшою мірою про кохання. Мене цікавили питання: як виникає кохання, чому і як воно може бути невчасним і забороненим, ганебним; як кохання може зникнути і хто в тому винний...

В основі сюжету кримінальна справа проти 74-річного Олександра Величка, якого звинувачують у зґвалтуванні 20-річної сусідської дівчини Оксани Король. Захист у цій справі приймає на себе адвокат Никанор Скрипник. Протистоїть йому помічник прокурора Сергій Савчук. Справа набуває широкого розголосу, резонансу і призводить до трагічних наслідків. Завершують цю історію два епілоги: розв’язка очима захисника Скрипника і кілька сторінок з щоденника підсудного.

Це моя друга художня книга. Це роман про адвоката і правосуддя. Але, передусім, це книга про несподівані повороти людського життя.

Роман «Зґвалтоване кохання» - продовження історії українського адвоката Никанора Скрипника, яка починається в першій книзі «З особливою жорстокістю», яка з‘явилась у 2019 році. Однак другу книжку можна читати окремо, не дотримуючись будь-яких послідовностей.

Чи може головний герой бути слабким? Чи може в книзі статус «головного» переходити від одного персонажу до іншого? Скільки може бути головних героїв в книзі? Усі ці питання я намагався вирішити під час роботи над рукописом».

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Побільшало важких і запущених випадків, – волинська лікарка про хворих на коронавірус
Наступна новина Луцькі нетрі: муніципали оголосили війну жахливим альтанкам і парканам
Останні новини
Схожі новини