Разумовський про підняття цін на рекламу: «Це зроблено не порядно та несправедливо»

Разумовський про підняття цін на рекламу: «Це зроблено не порядно та несправедливо»

Відомий луцький забудовник Андрій Разумовський вважає, що неочікуване підняття цін на оренду землі під бордами у Луцьку є несправедливим, по відношенню до представників малого бізнесу.

Про це він заявив у інтерв’ю для рубрики Бізнесмени в тренді на сайті видання Перший.

Зокрема, він повідомив, що органи місцевої влади за 8 днів утричі підняли вартість оренди землі під зовнішньою рекламою.

«Я нічого не маю проти, щоб наповнювалася казна, щоб були кошти, наприклад, на добудову 27-ї школи. Я тільки за, щоб ми розбудовували школи, садочки і все місто загалом. Проте по відношенню до малого бізнесу, це зроблено непорядно та несправедливо. Адже люди здають рекламні площини, у них є підписані контракти», - заявив директор БК «Інвестор».

Таке підняття цін, на думку Андрія Разумовського, неабияк вплине на бізнесменів, тож окремим з них можливо доведеться прикрити свою діяльність.

«Хтось може втратити робоче місце, а, можливо, комусь навіть доведеться закрити бізнес. Я би так не вчинив ніколи в житті. А якби і планував щось подібне на місці влади,то зібрав би усіх, порадився, або, принаймні, зробив би це підняття в три етапи поступово протягом  9 місяців. Я думаю, що влада поспілкується з підприємцями і зрозуміє, що так з людьми не можна», - сподівається Андрій Разумовський.

Читайте також: Бізнесмени в тренді - Андрій Разумовський: «Я не хочу в політику, мені і в бізнесі не нудно»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 6 березня
Наступна новина На Житомирщині моторошне побоїще в кафе: відвідувача застрелили. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини