Регіональний офіс водних ресурсів на Волині очолив депутат Рівненської міськради

Регіональний офіс водних ресурсів на Волині очолив депутат Рівненської міськради
Назарій Поліщук

Регіональний офіс водних ресурсів у Волинській області очолив депутат Рівненської міської ради Назарій Поліщук.

Про це він сам повідомив у фейсбуці 5 травня.

«Сьогодні затверджений керівником Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області. З 24 березня працював в якості в. о., пройшов випробувальний термін та спецперевірку. Дякую Михайлу Хорєву (перший заступник голови Держводагентства України, – ред.) за довіру!» – зазначив він.

«Ми живемо в непростий час кліматичних змін, що в свою чергу негативно впливає на водний баланс. Попереду чимало роботи, викликів та цікавих проектів. Разом з колективом працюватимемо над поліпшенням водозабезпечення Волині», – запевнив новопризначений керівник.

Назарій Поліщук народився 1985 року. Раніше працював заступником голови Дядьковицької об’єднаної територіальної громади.

Раніше керівником Офісу водних ресурсів у Волинській області був Ростислав Кравчук, який зараз на посаді заступника керівника цього відомства. Ростислав Кравчук очолив Волинське управління обласних водних ресурсів (колишня назва структури) у 2013 році.

Читати також: У Волинській ОДА «тишком» призначили нового керівника департаменту


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суперумови на квартиру у Луцьку: розстрочка, перший внесок 10%
Наступна новина Нових хворих знову побільшало. Скільки українців заразилися коронавірусом
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні