У Волинській ОДА «тишком» призначили нового керівника департаменту

У Волинській ОДА «тишком» призначили нового керівника департаменту
Фото ІА Волинські новини

У Волинській обласній державній адміністрації без публічного конкурсу змінили директора департаменту соціального захисту населення.

Колишню очільницю департаменту Оксану Гобод перевели на посаду заступника.

«Першому» стало відомо, що у березні директорка департаменту соціального захисту Оксана Гобод заробила лише 2 тисячі 925 гривень. Тож ми звернулись до посадовиці за коментарем.

Тут можна прочитати про зарплати голови ОДА та заступників, а тут – керівників департаментів та управлінь.

«З 3 березня я звільнена з посади директора… В нас це все тишком зроблено було. З 24 квітня у нас новий директор департаменту, а я переведена на посаду заступника», - розповіла вона.

Коментувати причини звільнення Оксана Гобод відмовилася.

Ексочільниця департаменту соцзахисту Оксана Гобод

На сайті ОДА зазначено, що директором департаменту наразі є Костянтин Нестеренко. Однак на цьому ж сайті немає жодних повідомлень про проведення чи результати конкурсу на цю посаду. Також не було публічного представлення нового керівника.

У своїй декларації Костянтин Нестеренко вказав, що зареєстрований у місті Олександрівськ Луганської області (нині окупована територія). Там він має дві земельні ділянки, будинок площею 240 метрів квадратних, а також квартиру площею 70 метрів квадратних у Луганську. На час подання декларації (2 квітня 2020 року) мешкав у Києві.

Зауважимо, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко також родом з Луганської області. У 2019 році з серпня по листопад працював першим заступником голови Луганської ОДА.

Нагадаємо, з Волинської ОДА звільнили двох заступників голови, яких попередньо попросили написати заяви на звільнення без дати.

«Те, що відбувається – це заміна волинян на приїжджих керівників. Це можна побачити і по заступниках, і по керівниках департаментів, управлінь. Відбуваються так звані конкурси, в результаті яких призначають будь-кого, але не волинян. Це вже відбулось в департаменті соціального захисту, відбувся конкурс в управлінні ЖКГ, але людину ще остаточно не призначили, звільнили начальника управління охорони здоров’я», - сказав в коментарі «Першому» вже колишній перший заступник голови ОДА Леонід Кирильчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тепло та грози. Якою буде погода у найближчі дні?
Наступна новина Кабмін призначив нового голову податкової служби
Останні новини
Схожі новини