Рейтинг найактивніших та найпопулярніших сайту Перший

Рейтинг найактивніших та найпопулярніших сайту Перший

2017 вже практично завершився, а це значить, що прийшов час підбивати підсумки. Сьогодні мова піде про рейтинги на Першому. Розповімо вам про найактивніших та найпопулярніших – лідерів рейтингів різних сфер діяльності.

Першими учасниками рейтингів стали компанії з 5 сфер діяльності – ресторани, розважальні заклади, депутати міськради, спортивні клуби, інтернет-ЗМІ та заміські заклади відпочинку. Також кожен мав можливість взяти участь у рейтингу користувачів сайту.

Зауважимо, що серед учасників були й ті, які не належали до жодного конкурсного виду діяльності. Усього участь взяли 194 «організації» та 1356 користувачів

Беззаперечним лідером серед «організацій» став рейтинг розважальних закладів. Його учасники впевнено крокують уперед з великим відривом.

Загальний рейтинг на Першому

У табличці загального рейтингу відображаються усі «організації», які зареєстровані на сайті.

Нагадаємо, на позицію у рейтингу впливають оцінки користувачів сайту (мають можливість як піднімати учасників, так і опускати) та опубліковані статті.

Дев’ять учасників змогли переступити бар’єр у 100 балів, два учасника мають більше 200 балів та ще два – більше 300.

Таким чином, лідером загального рейтингу є учасник рейтингу розважальних закладів – Нічний клуб Hollywood, який отримав 30 позитивних оцінок, опублікував 76 статей та має загальний бал – 386.

Варто звернути увагу, що одними з лідерів загального рейтингу є «організації», які не прикріплені до певного виду діяльності.

Будівельна компанія «Інвестор» 4 місце, 228 балів;

ЖК «Британія Hall» 5 місце, 191 бал;

Магазин «Каміни на Шопена» 12 місце, 68 балів



Рейтинг Користувачів

Які найбільш популярні користувачі Першого – про все це далі.

Нагадаємо, що на позицію у рейтингу формують оцінки користувачів сайту, які мають можливість як піднімати учасників, так і опускати їх та враховується кількість опублікованих статей.

Абсолютним лідером серед користувачів є «Юлія», яка працює на «12 каналі». В її складі 1775 рейтингових балів, завдячуючи якій опубліковано 509 статей. Цей користувач є надзвичайно активним на сайті і додає цікаві відеоновини.

Друге місце посідає Владислава Жорняк, яка працює у прес-службі ПриватБанку. 623 бали та 159 доданих новин в активі Владислави. Анонси, повідомлення, свята банківської сфери , які регулярно створювала користувачка, читачі із залюбки переглядали.

Почесне третє місце за Анною Якименко-Поліщук, яка є прес-секретарем «ПортCity». Користувач додав 171 новину і має 617 рейтингових балів. Постійні знижки, акції, анонси, відкриття із життя «ПортCity» та «Там Таму» – усе це та багато чого іншого публікувала Анна Якименко-Поліщук.

Наступну позицію посідає начальник прес-служби Волинської обласної ради Оксана Лукашук. Звіти депутатів та їхня діяльність, актуальні новини області, які публікував користувач неабияк цікавило читацьку аудиторію. Оксана Лукашук додала 199 новин та має 555 бали.

Далі у списку найпопулярніших користувачів потрапив перший чоловік нашого рейтингу – Максим Нікітін. Успішний інтернет-маркетолог гармонійно поєднує новини світу, України та Луцька. Маловідомі факти із життя знаменитостей, ексклюзивні новинки – далеко не весь асортимент публікацій Максима. У підсумку в нього 414 балів та 687 доданих новин.

Наступні позиції рейтингу займають не менш енергійні та ініціативні користувачі: представники прес-служби, блогери та журналісти, які також творили інформаційну картину Першого. Серед яких варто виділити Андрія Мацкевича, Андрія Білана, Віталія Галіяша та інших. Дякуємо, що Ви з нами!



Рейтинг ресторанів Луцька

Лідером рейтингу ресторанів із великим відривом посіла ресторація болгарської кухні Чевермето.

Наступним чином розташувалися у таблиці інші ресторани: 



Рейтинг розважальних закладів

Цікавою особливістю цього рейтингу є те, що трійка лідерів («Hollywood»,пивний клуб «Оболонь» та РЦ «Промінь»)  щільно посіли призові місця, але нічний клуб «Hollywood» виявився переможцем.



Рейтинг депутатів

На нашому сайті охочі могли голосувати і за депутатів. Яскраво виражений переможець Микола Яручик – дуже світла та позитивна людина.Вітаємо!

Наступні призові місця за Петром Нестеруком та Андрієм Покровським

 



Спортивні клуби

Майже однакову кількість голосів у рейтингу спортивних клубів набрали «PLAZA» та «Legion Lutsk»:



Рейтинг інтернет-ЗМІ

Лідером цього рейтингу користувачі обрали «Волинь 24». В трійку лідерів ввійшли: «Район.in.ua» та «Конкурент».



Рейтинг заміських закладів відпочинку

Абсолютним лідером рейтингу виявився комплекс відпочинку «Zagorod»

Ось такими багатими та різноманітними виявилися рейтинги сайту Перший

А якими будуть результати у 2018-у році? 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Свічки для храмів народжуються в Луцьку. ФОТО
Наступна новина У Білорусі повідомили про створення власної криптовалюти
Останні новини
Схожі новини