Підсумки року: ТОП-10 найпопулярніших новин

Підсумки року: ТОП-10 найпопулярніших новин

Рік, що минає, ознаменувався для українського інформаційного простору цілою низкою подій. Перший активно висвітлював новини кожного дня: десятки цікавих інтерв’ю, блоги, опитування, розслідування – це та багато іншого входило в інформаційну «кухню» Першого.

До Вашої уваги ТОП-10 публікацій, які набрали найбільше переглядів на нашому сайті у 2017 році.

Очолює рейтинг публікацій повідомлення Антона Геращенка про теракт у Києві, якому, на щастя, запобігли співробітники міліції.

Завдячуючи їхній пильності, можливу загрозу було усунено. Під час огляду автомобіля із закарпатськими номерами було знайдено рюкзак, в якому було 6 кг вибухівки типу пластид і 15 детонаторів підготовлених до негайного використання.



Друге місце рейтингу очолює пубілкація пов’язана з будівництвом торгово-розважального центру Orange Plaza в місті енергетиків Вараші.

Забудовники ТРЦ Orange Plaza обіцяють чотири поверхи неймовірних вражень та емоцій від шопінгу, відпочинку та активного дозвілля!



Третю сходинку рейтингу посідає пубілкація від активного дописувача та читача Першого Максима Подубінського. У публікації розповідається про обман покупців у магазині на вулиці Кравчука.

Автор закликає, щоб всі покупці неодмінно перевіряли суму в чеку, бо можуть виникати неприємні ситуації, як у вищезгаданому матеріалі.



Наступну позицію посідає трагічна подія, яка відбулася ще 25 жовтня у Луцьку, де на козирку входу у під’їзд виявили неживу собаку.

Обставини цієї моторошної події лучани пам’ятають ще й досі.

 

Тіло нещасного забрали працівники КП "Ласка" . Ведеться розслідування правоохоронними органами. КП "Ласка" докладе максимум зусиль,щоб допомогти знайти та покарати злочинця

Posted by Dana Gart on Wednesday, 25 October 2017


Дитяче свято, яке зіпсував «АдреналінСіті»,– неприємний інцидент, який ввійшов в п’ятірку топових новин рейтингу.

«Адреналін Сіті, ви – ОГИДНІ», – обурена Лариса Жаловага, яка є автором новини. Турботлива мама розповіла про «легковажність» закладу, який не зумів належним чином провести день народження для її дочки.



Наступну позицію посідає надзвичайна історія тренера луцького спортивного клубу «Plaza» Анни Ковальчук, яка на власному прикладі довела, що схуднути та зробити своє тіло ідеальним, - ще й як можливо.

«У порівнянні зі мною Аніта Луценко «відпочиває», - розповідає Анна Ковальчук. В інтерв’ю тренер ділиться власним життєвим досвідом та секретами здорового тіла.



Сьому позицію зайняв ТОП кращих офіціантів Луцька.

«Люди, яких ми бачимо ледь не щодня. Люди, які приносять нам сніданки, обіди та вечері. Вони знають, коли варто посміхнутися, коли поговорити і як зробити так, щоб ви посміхнулися у відповідь», – йдеться у публікації.



Наступне місце топу займає нещодавно відкритий заклад – «ХештегБар». Ажіотаж відвідувачів росте щоденно – це дійсно щось нове та унікальне у Луцьку.

Хто ще не був у «ХештегБарі», то неодмінно відвідайте його та пориньте в атмосферу затишку та авторської кухні.



Оригінальне та дотепне покарання для київського водія ­­­­­­­­­- публікація, яка не могла бути поза увагою читачів Першого.

У курйозний спосіб киянка покарала водія, який неправильно припаркувався. Таке радикальне рішення просто не могло відзначитися великою кількістю переглядів, яке посіло дев’яте місце нашого топу.



Замикає наш рейтинг ще одна новина на спортивну тематику.

Бліц-інтерв’ю з тренером спортивного клубу «MAXIMUS» Віталієм Андрейчуком, яке викликало великий інтерес серед читачів. Тренер ділиться корисною інформацією, яким чином можна «зліпити» гарне тіло. Інтерв’ю з Віталієм Андрейчуком – це справжній порадник для початківців-спортсменів.



Ось таким виявився ТОП-10 новин, які набрали найбільше переглядів за історію нашої діяльності. Які новини принесе нам 2018-ий рік? Усе найцікавіше попереду, будьте з Першим!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький завод визнаний найкращим у 2017 році. ФОТО
Наступна новина Медична реформа: за які медпослуги не будемо платити
Останні новини
Схожі новини