Рекомендації з вибору чоловічої спортивної куртки

Рекомендації з вибору чоловічої спортивної куртки
Фото ілюстративне

Спортивна куртка все частіше стає частиною повсякденного способу сучасних чоловіків. Вона захищає від холодного вітру і дощу, зберігає тепло і не сковує рухів.

Практичність і зручність даного вироби вже оцінили багато чоловіків, його все частіше можна побачити на модних подіумах і на вулицях міст.

Наприклад,  куртки чоловічі користуються великою популярністю серед чоловіків, які ви можете замовити на сайті megasport.ua.

Коли доречно одягати спортивну куртку

  • Під час тренувань. Виріб забезпечить абсолютну свободу рухів і не буде доставляти своєму власникові дискомфорт.
  • Для поїздки за місто. Спортивна куртка стане кращим варіантом, якщо має бути поїздка на риболовлю чи полювання, в ній зручно гуляти у лісі.
  • На роботу. Якщо професія чоловіка не пов'язана з діловими переговорами, добротна спортивна куртка цілком може використовуватися в якості базового предмета гардеробу.
  • На прогулянки містом або зустрічі з друзями. Серед розмаїття фасонів можна вибрати стримані або яскраві і декоровані моделі. І ті, і інші будуть виглядати доречно і забезпечать необхідний рівень комфорту.

З чим носити куртку в спортивному стилі

Такий виріб буде добре поєднуватися зі спортивними костюмами і брюками. Куртка лаконічного крою і стриманого забарвлення здатна стати частиною повсякденного стилю casual.

Її слід комбінувати з джинсами будь-якого крою та брюками в стилі мілітарі. Створений образ вигідно доповнить водолазка, легкий пуловер, сорочка або футболка. Виріб досить універсальний і добре поєднується з багатьма варіантами одягу. Винятком є хіба що строгий діловий костюм.

Види спортивних чоловічих курток в залежності від сезонності

  • Демісезонні. Головна особливість таких моделей - наявність підкладки, яка відстібається . При необхідності її знімають, і куртка з теплої перетворюється на більш полегшену.
  • Зимові. Дуже теплі і довговічні, добре зігрівають у сильний мороз і мають здатністю «дихати». Як утеплювач, найчастіше використовується синтепон, холлофайбер, натуральний пух.
  • Осінні. Вироби мають невелику вагу, надійно захищають від дощу і вітру. Утеплювач - синтепон.
  • Літні. Для пошиття верхнього одягу виробники використовують легкі та дихаючі матеріали, які добре пропускають повітря.

Всі моделі курток об'єднує комфорт в носінні, міцність і зносостійкість. Найбільш поширеним матеріалом для їх пошиття є мембранна тканина. Матеріал не промокає і добре зберігає тепло


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу виявили ще 281 випадок коронавірусу
Наступна новина Україна закупила китайську вакцину від коронавірусу. Її доставлять в найкоротші терміни
Останні новини
Схожі новини