Україна закупила китайську вакцину від коронавірусу. Її доставлять в найкоротші терміни

Україна закупила китайську вакцину від коронавірусу. Її доставлять в найкоротші терміни
Фото ілюстративне

Україна домовилась про пряме постачання вакцини від коронавірусу від китайської компанії Sinovac Biotech. Вона буде доставлена в найкоротші терміни після офіційної реєстрації.

Про це розповів на своїй сторінці президент Володимир Зеленський. 

Україна отримає 1,9 мільйона доз від китайської компанії Sinovac Biotech. До того ж, ще 8 мільйонів доз Україна гарантовано отримає через глобальний механізм COVAX.

«Також працюємо над тим, щоб збільшити постачання через COVAX до 16 мільйонів доз. Але продовжуємо переговори й з усіма іншими виробниками вакцин проти ковіду, чия продукція визнана світом як ефективна та безпечна», – зазначає Зеленський.

«Що далі? Отримати вакцину – це ще не повністю виконати найголовніше завдання. Щоб щеплення спрацювало в масштабах країни, це має бути дійсно масовий процес. Тому вже зараз представникам влади на всіх рівнях, зокрема на рівні міст та громад, а також лідерам суспільної думки варто замислитися про те, як переконати абсолютну більшість українців скористатися вакциною. Держава зі свого боку зробить для цього дві важливі речі: забезпечить наявність безкоштовних для людей і справді безпечних вакцин», – додав він.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рекомендації з вибору чоловічої спортивної куртки
Наступна новина З 1 січня подорожчають біометричні паспорти
Останні новини
Схожі новини