Реконструюють вбиральню у центрі Луцька

Реконструюють вбиральню у центрі Луцька
джерело фото: www.volyn24.com

Занедбану вбиральню, що розташована на Театральному майдані Луцька, реконструюють.

Про це стало відомо 25 липня під час засідання сесії міської ради.

Департамент ЖКГ Луцької міської ради передасть в суборенду товариству «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» ділянку площею 0,0284 га для реконструкції міської вбиральні з влаштуванням виставкової зали та кафетерію.

Термін суборенди діятиме до 30 вересня 2020 року.

Депутат Юлія Вусенко наголосила, наскільки важливо місту мати громадську вбиральню, особливо зважаючи на те, що невдовзі День Незалежності, День міста тощо. Вона нагадала, що під час Дня депутата була розмова про те, що вбиральня запрацює до 15 серпня 2018 року, та поцікавилась, яким чином суборендар це зробить, адже на виготовлення усієї документації та отримання всіх дозволів необхідний певний час.

Вусенко зауважила, що таким чином біля драмтеатру може постати новий «Егоїст». Начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала пояснив, що перший крок до реконструкції – це отримання дозволу від міської ради на укладання договору суборенди і ніякий підприємець не буде розробляти проект, за що треба платити гроші, а тоді чекати, погодять його чи ні.

Алла Надточій додала, що якщо депутати проголосують за проект рішення без проекту, як виглядатиме вбиральня, то потім на її місці можуть постати й офіси. Депутати підтримали проект рішення, «за» проголосували 22 особи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку шахраї видурили у дідуся 50 тисяч
Наступна новина Знайшли вихід, як виплатити людям пенсії
Останні новини
Схожі новини