Де у Луцьку відсвяткувати корпоратив та Новий рік: у «Maximus Rest» - особлива пропозиція

Де у Луцьку відсвяткувати корпоратив та Новий рік: у «Maximus Rest» - особлива пропозиція

2019 рік стрімко рухається до свого завершення, саме час обрати заклад для святкування передноворічних корпоративів та Нового року.

Новорічний корпоратив – це чудовий привід зібрати всіх Ваших співробітників у невимушеній атмосфері. В Maximus Rest є місце для кожного: великих, маленьких, гучних та скромних компаній. Вишуканий авторський дизайн інтер’єру додасть Вашому святу особливого шарму, а спеціально розроблене меню зможе задовольнити навіть найвибагливіших гурманів.

На вас чекає яскрава шоу-програма від найкращих ведучих міста Олександра Білотіла та Олександра Марача, музичний настрій будуть створювати cover band «Havana», заслужений артист естрадного мистецтва України Владислав Семенюк та Юлія Поліщук, танцювальні виступи від Анжеліки Арутюнян та світлодіодне брейк-данс шоу від «Z-show».

Не менш цікаву програму заклад підготував для святкування Нового року. Ресторан працюватиме з 10:00 до 5:00. На вас чекає абсолютно оновлена розважальна програма від Олександра Білотіла, танцювальні виступи від шоу – балету «Lime», cover band «Havana», шампанське  та подарунки від закладу. Подаруйте собі шалені емоції, крутезні фото та незабутні враження разом з Maximus Rest.

Деталі за телефоном: +380959317070

Адреса: м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 4

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замість фізкультури грають шашки у класі. У школі біля Луцька ніяк не відремонтують спортзал
Наступна новина Хочуть підняти ціну на світло, однак не для всіх
Останні новини
Схожі новини