Ретельно поголений і вусатий: у волинській теробороні служать вірні армійські друзі

Ретельно поголений і вусатий: у волинській теробороні служать вірні армійські друзі

У 100-й окремій бригаді територіальної оборони Волині служить боєць «Іванович» і хвостатий Кирило.

Про них розповідають на сторінці бригади у фейсбуці.

«Знайомтеся: вірні армійські друзі, які служать у стрілецькій роті одного із окремих батальйонів нашої бригади – Петро (ретельно поголений) і Кирило (вусатий)», – йдеться в дописі.

Пан Петро – позивний «Іванович» – служить у Силах ТрО з перших днів широкомасштабного вторгнення рф. Вдома на чоловіка чекає з перемогою справжній «дівчачий батальйон»: любляча дружина, дві доньки та дідусева втіха – півторарічна внучка Евеліна!

А ось що «Іванович» розповідає про свого чотирилапого друзяку: «Ми його підібрали біля магазину. Вичухали, відмили – і став хороший котик!»

Про бойові завдання у стрілецькій роті хвостатого бійця Кирила «Іванович» каже: «Звісно, виконує – за кухнею дивиться (сміється)! А якщо серйозно, то мишей справно ловить – хоча й зовсім молодий іще. Та найцікавіше, що геть не боїться собак. Якось відразу троє псів його брали – не взяли!»

Читайте також: У волинській теробороні служить боєць із «вбивчим» ударом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В аварії на Волині загинув 25-річний мотоцикліст
Наступна новина На Волині в аварії загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини