Резиденти KISS FM презентували нову пісню «Не заплачу». ВІДЕО

Резиденти KISS FM презентували нову пісню «Не заплачу». ВІДЕО

Резиденти KISS FM, електронний проект MORDAX Bastards разом з топовим продюсером Discopapa та талановитою виконавицею Катериною Денисенко підготували хітовий подарунок, – йдеться на офіційному сайті

Нова пісня «Не Заплачу» – це вибухова суміш чуттєвої лірики та енергійного ритму, які змушують рухатись ваше тіло в такт цієї пісні, навіть якщо на ваших очах щойно виступили сльози. В цьому творі закладена ціла історія з особистого життя Катерини, що додає йому щирості.

Реліз відбувся на топовому українському лейблі УМІГ і за короткий час після релізу пісня потрапила до ротації більш ніж 10-ти радіо, в тому числі і до самого танцювального радіо KISS FM.

Робота по створенню пісні та кліпу розпочалась ще в жовтні минулого року. Талановита команда розповіла, що для реалізації проекту було докладено величезних зусиль та було залучено велику кількість людей: наприклад, вокал записувався в студії Києва (Tatamusic Production), а скрипку для пісні в місті Черкаси (Panorama Studio).

Знімальний процес першого дня кліпу відбувся у Центрі дитячої та юнацької творчості, а другий день в Serge Studio, при підтримці компанії iQtech.

Ці талановиті люди дуже старались, аби отримати і випустити гідний продукт.

Нагадаємо, «Перший» вже писав про діджеїнг, резидентство, квоти на музику та життя представників клубної сфери.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Київстар» заявляє, що сплатив понад 900 мільйонів гривень за ліцензію на зв'язок 4G
Наступна новина Волинянці, яка смертельно поранила свого чоловіка, оголосили про підозру
Останні новини
Схожі новини