Рибалки зі всієї Волині приїхали до Світязя на зимову риболовлю. ФОТО

Рибалки зі всієї Волині приїхали до Світязя на зимову риболовлю. ФОТО

На озері Світязь відбулися змагання з зимової риболовлі «Кубок Світязя-2018».

17 лютого до зимового Світязя прибуло 20 команд рибалок з різних районів Волині, у тому числі з Шацького - всього 60 учасників, пише Район.Шацьк.

Організатором змагань традиційно став Новолинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Валентин Бортнічук).

Ознайомившись із правилами, рибалки зайняли велику озерну площу і почали чаклувати над лунками. Одні нарікали, що риба не ловиться, інші скаржилися, що ловляться одні мініатюрні окунці. А треті тягнули з лунки жирну плотву і чималенькі щучки. Проте задоволення від процесу отримували всі - без винятку!

Вправно орудував вудкою наймолодший учасник змагань - 12-річний Андрій Кужель із села Грабове, який приїхав на змагання разом із татом. Надіялися повторити минулорічний успіх рибалки зі Світязя, які в 2017-у стали володарями Кубку Світязя. Взяли участь у змаганнях і працівники Шацького національного природного парку.

Декількагодинний турнір завершився зважуванням улову і підбиттям підсумків. Нагороджували рекордсменів Валентин Бортнічук, Сергій Кузько, заступник директора ШНПП, Володимир Цвид, засновник змагань і директор Нововолинського спорткомплексу «Шахтар»,та Василь Денисовець, депутат Світязької сільської ради, учасник змагань.

Нагороди отримали наймолодший рибалка Андрій Кужель, волонтери змагань Володимир Сіжук і Володимир Сакура, а також володарі рекордних у той день уловів.

Найбільшою рибою стала щука вагою 220 г.

ІІІ місце дісталося команді «Урожай», ІІ - команді «Патріот» (Шацьк-Світязь), а перемогу здобула команда «Академія» (місто Луцьк).

Також грамоту від Волинської обласної ради було вручено Валентинові Бортнічуку - за багаторічну організацію змагань та популяризацію зимової риболовлі.

Після спільного фото на згадку волинські рибалки смакували ароматною рибною юшкою від світязянина Володимира Сіжука.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Роман Хорзов розповів, чому артистами, що виступають в Росії, варто пишатися. ВІДЕО
Наступна новина 7 способів, які допоможуть перестати хропіти
Останні новини
Схожі новини