Роман Хорзов розповів, чому артистами, що виступають в Росії, варто пишатися. ВІДЕО

Роман Хорзов розповів, чому артистами, що виступають в Росії, варто пишатися. ВІДЕО

Луцький бізнесмен-ресторатор Роман Хорзов вважає, що варто карати за виступи в Росії лише тих артистів, які підтримують агресію проти України. Українців, що несуть свою творчість варто підтримати.

В Україні заговорили про відповідальність для артистів, які виступають в Росії. Пропонують запровадити штрафи та інші адміністративні обмеження. Про це йшлося 16 лютого під час телеефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE"., пише Конкурент. 

Ведуча шоу Галина Падалко поцікавилась в гостя Романа Хорзова, чи можна виступи українців в Росії сприймати, як популяризацію України.

Гість відповів, що, на його думку, навпаки варто пишатись деякими людьми, наприклад, Дмитром Монатіком, який є вихідцем із Луцька, а не сварити його за виступи в Росії.

«Люди добрі! Та треба казати, що «молодець», «клас» - це людина з Луцька. Тимощук – футболіст, який прославляв збірну України на чемпіонатах і якого вчора носили на руках, а завтра кажуть «позбавляємо звання почесного громадянина міста, бо він працювати десь там поїхав».

Читайте також: Якщо артист виступає у Росії і робить диверсії – він молодець, – Положинський

Я розумію, якщо вони, коли влада змінилась, виходять і кажуть – «Я не підтримую цю країну, підтримую агресію», тоді, дійсно, це зрадник держави, який відверто підтримує вбивство, захоплення території, анексію і так далі… Так, ці люди – злочинці. Так само як люди, які потрапили в список СБУ з російської сторони.

Я підтримую ту думку, що якщо ці люди дійсно популяризують політику агресора - це злочинці і з ними треба вчиняти так, як і вчиняє наша держава. Але якщо людина не потрапляє до цього списку і це є наші співвітчизники, наші люди з нашого міста. Та цим треба пишатись… Він несе свою творчість по світу», - переконаний Роман Хорзов.

Бізнесмен не розуміє, чому зациклились на поїздках артистів до Росії, коли вони їздять по всьому світу. Бізнесмен вважає, що цю ситуацію можна довести до маразму і називати зрадниками тих артистів, які їздять з концертами, наприклад, в Казахстан, який в економічному союзі з Росією.

Також ведуча поцікавилася, як Роман Хорзов ставиться до українських артистів, які рекламують російські бренди.

«Це їхня особиста справа, вони захищені Конституцією України», - відповів Роман Хорзов.

Читайте також: Співак з Луцька Дмитро Монатік знявся у російській рекламі. ВІДЕО

Нагадаємо, що віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко запропонував створити спеціальний реєстр артистів, які з гастролями відвідують Росію, а також зобов'язати їх сплачувати військовий збір.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Хмельниччині жінка за гроші здала свого сина “в оренду” жебракам
Наступна новина Рибалки зі всієї Волині приїхали до Світязя на зимову риболовлю. ФОТО
Останні новини
Схожі новини