Рідні Настусі Абрамчук поділилися спогадами про доньку. ФОТО

Рідні Настусі Абрамчук поділилися спогадами про доньку. ФОТО

У спільноті «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» близькі дівчинки, що тривалий час боролася з хворобою, опублікували свої спогади.   

«Сьогодні три місяці як не стало моєї красуні, мого сонечка. ..Час не лікує, з кожним днем все важче», - йдеться у дописі.

«Це була неймовірної доброти дитина, яка згуртувала і об’єднала в молитві і любові мільйони людей навколо себе... Я дякую Господу, що подарував мені тебе, шкода, що на такий короткий час. Але і за цей час ти навчила мене цінувати кожну мить життя. Я вдячна тобі за все моя КВІТОЧКА...Я буду любити тебе завжди, де б ти не була», - завершується спогад фотознімками дівчинки.

 

Сьогодні три місяці як нестало моєї красуні,мого сонечка. ..Час не лікує, з кожним днем все важче. Це була неймовірної...

Posted by Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ on Saturday, 14 July 2018

Нагадаємо, про хворобу дівчинки дізнались у грудні 2016-го року. Тоді медики виявили у Насті злоякісну пухлину головного мозку.

На початку цього року дівчинку прооперували в турецькій клініці: видалили більшу частину пухлини.

Після цього розпочали курс реабілітації. Однак, дитині стало гірше.

Через високу температуру її перевели до реанімації. За життя онкохворої дівчинки до останнього боролися родина та волонтери, які збирали кошти на лікування.

Але врятувати дівчинку – не вдалось. Померла Настуня Абрамчук зранку 14 квітня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Триває робота над створенням Маневицької ОТГ
Наступна новина Фестиваль пончиків на Світязі: як це було. ФОТО
Останні новини
Схожі новини