Рідним загиблого бійця Ігоря Столярука з Волині вручили його посмертні нагороди

Рідним загиблого бійця Ігоря Столярука з Волині вручили його посмертні нагороди

Родині полеглого воїна Ігоря Столярука з Боратинської громади вручили його посмертні нагороди.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

7 серпня 2022 року війна обірвала життя повного сил, звитяжного, мужнього й відданого своїй Батьківщині та своєму народові Воїна, жителя села Гірка Полонка Ігора Столярука. Молодший сержант, який проходив службу у складі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, загинув на Донеччині в результаті ворожого обстрілу, прикривши собою двох побратимів.

9 квітня, в Луцькому районому ТЦК відбулося посмертне нагородження Ігоря Столярука знаком народної пошани – орденом «За мужність і відвагу» та орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороди передали родині загиблого воїна – вдові Анжелі та сину Артему, якому, до слова, того ж дня виповнилося 9 років. Хлопчик, що так схожий на тата зовні і характером, народився, коли батько-герой боронив місто Артемівськ (Бахмут). На захист України Ігор Столярук став ще у 2014 році, коли російські окупанти вперше переступили український кордон.

«В пам'яті родини, побратимів та земляків Ігор Столярук залишився життєрадісним, щирим, мужнім та природженим воїном. Життєвий шлях 39-річного захисника, чоловіка, батька, сина обірвався, проте історія його подвигу та слави буде вічною», – додають у громаді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію в цілому: що відомо
Наступна новина Генерал-майор з Волині став начальником Військової академії в Одесі
Останні новини
Схожі новини