Рік безплатного навчання. Луцька школа Think Global вперше запускає конкурс стипендій

Рік безплатного навчання. Луцька школа Think Global вперше запускає конкурс стипендій

Луцька приватна інноваційна школа ThinkGlobal запускає стипендіальний конкурс для учнів 7-9 класів. Переможець зможе безплатно навчатися протягом 2021/2022 навчального року.

Що це за школа

ThinkGlobal – це найбільша мережа приватних шкіл в Україні, яка налічує 25 закладів по всій Україні, об'єднує понад 1000 родин і більш ніж 350 викладачів.

Школа має ліцензію Міністерства освіти та науки України, видає свідоцтво про повну загальну середню освіту державного зразка.

«Гасло нашої школи: «Змінюємо світ разом з ThinkGlobal!» Ми щиро віримо, що діти – це рушійна сила змін в країні та світі! Саме тому ми хочемо підтримати здібних та талановитих учнів, надавши можливість безкоштовного навчання у школі ThinkGlobal у Луцьку. Таланти можуть бути не лише академічними, але й творчими чи соціальними. Ми відкриті до усіх проявів унікальності! Крок за кроком, разом з вами, ми розвиваємось, зростаємо та вдосконалюємось!» - каже кураторка проєкту стипендіальних програм Лілія Данилюк.

Що отримає переможець конкурсу

Грант, який повністю покриває вартість року навчання у школі ThinkGlobal Луцьк. Сюди входить: забезпечення навчально-виховного процесу, усі необхідні підручники та дидактичні матеріали, користування особистим ноутбуком. За умови навчання на відмінно, учень отримає шанс на продовження стипендіальної програми на наступні роки!

Грант не покриває витрати на харчування.

Хто може взяти участь

Учні, які наступного року навчатимуться у 7-9 класах.

Не можуть брати участь діти, які вже навчаються у ThinkGlobal, а також члени родин працівників навчального закладу.

Що потрібно зробити для участі в конкурсі

Заповнити анкету-заявку

До 31.03 включно

Записати відеовізитівку

(У 3-4-хвилинному відео потрібно розповісти про себе, свої захоплення, успіхи у навчанні, соціальному житті, творчості, мотивацію для навчання у ThinkGlobal)

Надіслати відео (або посилання на відео) слід на пошту: [email protected] До 30.04 включно

Пройти зріз знань

Орієнтовна дата – 15.05

Пройти співбесіду з родиною

17.05-25.05

Оголошення переможця стипендіальної програми відбудеться 15.06.

Читайте більше: «Створюємо ідеальну школу для сина», – засновники «ThinkGlobal» Назар Михалюк та Лілія Данилюк

Бонус – «Приз глядацьких симпатій»

Окрім року безплатного навчання, у школі також розіграють планшет Apple. Він допоможе зробити навчання та дозвілля ще продуктивнішим та цікавішим.

Для участі потрібно бути підписником спільноти ThinkGlobal Луцьк у Фейсбуці, поставити лайк під відеовізитівкою, яка найбільше сподобалась, а також зробити репост допису з цією відеовізитівкою.

Відео, яке назбирає найбільшу кількість репостів, отримає «Приз Глядацьких Симпатій» та планшет Apple. Конкурс відбудеться 1 червня.

«Це наш перший досвід надання стипендіальної програми, але ми віримо що він стане доброю традицією і зі зростанням школи буде зростати і кількість стипендіальних місць», - наголошує Лілія Данилюк.

Анкету-заявку можна заповнити тут.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися на сайті школи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головний санітарний лікар України Ляшко теж зробив щеплення від коронавірусу
Наступна новина Дистанційна освіта: топ 3 письмові столи для навчання онлайн
Останні новини
Схожі новини