Дистанційна освіта: топ 3 письмові столи для навчання онлайн

Дистанційна освіта: топ 3 письмові столи для навчання онлайн
Фото ілюстративне

Цифрова трансформація є одним із пріоритетних напрямків роботи Міністерства освіти та науки у 2021 році. Це зазначив очільник МОН Сергій Шкарлет на засіданні Комітету ВР на початку лютого.

Заплановано затвердження відповідної концепції, створення умов для учнів та педагогів, розробка механізмів управління процесами, запуск платформи комунікації онлайн. Необхідність діджиталізації в освітній сфері тільки посилилась через всесвітню пандемію, та й раніше виходила у глобальні тренди сьогодення.

Цифрова трансформація освіти диктує необхідність обладнання відповідного стандартам робочого місця учня для зручного навчання в онлайн-режимі. В першу чергу це стосується письмового стола . Від нього залежить здоров'я та ефективність дитини. При виборі враховуються вік, зріст, індивідуальні потреби учня, можливість подальшої трансформації конструкції та інші параметри.

Письмовий стіл для навчання онлайн

Робоче місце учня зазвичай має бути облаштоване на невеликій площі, але при цьому забезпечувати можливість розташування великої кількості підручників, канцелярії, настільного комп'ютера, бути зручним і відповідати віку та зросту дитини.

Ці вимоги дуже добре враховані у кутових столах із висувними ящиками, приставними тумбами, відділами для паперів, зошитів, ручок, приладів. Вони обладнані додатковими модулями зверху та з боків. Такими є робочі місця від компанії Flashnika:

  • Флеш 18 — висока модель із ящиками та полицями, розміститься навіть в мовах дуже обмеженої площі.

  • Флеш 32 — оптимальний варіант для старшокласника, якому потрібно мати під рукою безліч навчальних матеріалів та канцелярії.

 

  • Еко-27 — чудова модель для молодших та середніх класів, без надбудови над робочим місцем.

Для розміщення не в кутку кімнати, а біля однієї стіни, підходять письмові столи LEGA 22, LED 14, Мікс 5, LED 32, Флеш 13, LED 63.

За наявності особливих потреб учня, необхідності обладнати робоче місце для двох дітей, додаткових вимог до зовнішнього вигляду, фурнітури, матеріалу компанія пропонує виготовлення меблів на замовлення за параметрами покупця. Цей варіант забезпечить повну відповідність виробу запитам найвибагливіших клієнтів.

Розпродаж меблів від виробника

Компанія Flashnika забезпечує можливість придбати якісні меблі і заощадити кошти. В розділі «Розпродаж» представлені готові комп'ютерні та письмові столи різних конфігурацій і параметрів. В цій категорії знаходяться вироби попередніх колекцій, а також найпопулярніші моделі із знижками до 50%.

Виробник може самостійно обирати, які меблі потрапляють у розпродаж, та всі вони відповідають як сучасним стандартам, так і актуальним трендам в інтер'єрі. Виключається брак і низька якість матеріалів і фурнітури.

Всі товари можуть бути доставлені в будь-який регіон України, складні конструкції легко збираються на місці з використанням схем та інструкцій виробника.

Гарантія становить 1 рік із дня продажу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рік безплатного навчання. Луцька школа Think Global вперше запускає конкурс стипендій
Наступна новина «Його треба зрозуміти», – луцький перевізник про водія маршрутки №19, який висадив матір з дитиною
Останні новини
Схожі новини