Рішення про підвищення тарифів на проїзд у Луцьку ще не прийнято, - Пустовіт

Рішення про підвищення тарифів на проїзд у Луцьку ще не прийнято, - Пустовіт

Луцька влада дуже хоче, щоб якість перевезення пасажирів у місті була на найвищому рівні. Щоб це робили не автобуси «Богдан», які вже застаріли, а більш комфортні транспортні засоби.

Про це під час свого інтерв'ю «12 каналу» заявив секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, коментуючи можливе підвищення тарифів на проїзд.

Він зазначив, що автобуси «Богдан» вже вичерпали свій ресурс, оскільки необхідно постійно підвищувати якість, і найближчим часом перед перевізниками буде стояти питання про заміну автопарку. Також актуальним залишається питання щодо роботи водіїв, які часто порушують правила дорожнього руху.

Разом з тим Пустовіт заявив, що в договорі який був підписаний з перевізниками, є кілька пунктів щодо вартості проїзду. Перевізники можуть ініціювати підвищення плати за проїзд, якщо підвищується вартість ремонту автобусів і ціни на бензин більш ніж на 10%. Пустовіт заявив, що в даному випадку є всі формальні підстави підвищити тарифи.

Разом з тим він додав, що остаточне рішення буде прийматися після громадських слухань, на яких перевізники та громадські активісти будуть приводити свої аргументи щодо ціни на проїзд.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі-Волинському невідомі зрізають телефонні кабелі
Наступна новина «Сміливі завжди мають щастя»: Іван Маслак розповів луцьким студентам про шлях до здійснення мрій
Останні новини
Схожі новини