«Сміливі завжди мають щастя»: Іван Маслак розповів луцьким студентам про шлях до здійснення мрій

«Сміливі завжди мають щастя»: Іван Маслак розповів луцьким студентам про шлях до здійснення мрій

У Луцьку, 22 березня, на факультеті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету відбулася зустріч з Іваном Маслаком.

Про це інформує  «ВолиньUA».

У досить юному віці хлопець має діагоз – ДЦП. Попри це він завжди вважав себе рівним з іншими, ходив до звичайної школи, мав свої захоплення та мрії.  Однією з його мрій була – побачити Атлантичний океан і добратися туди власними силами.

Олег, Сашко, Антон (члени команди On3Wheels) та тисячі небайдужих людей допомогли здійснити її, і в 2016 році на хендбайку Іван  Маслак подолав 5000 кілометрів  через 12 країн Європи за 100 днів. Друзі називають Івана талісманом команди.

2016 рік в Івана здійснилась мрія – він побачив Атлантичний океан

Хлопець розповів студентам про нелегкий шлях до мрії.  Звісно, з подорожами різними країнами асоціюється тільки добре: мальовничі пейзажі, нові знайомства, цікаві місця, але не все так яскраво було насправді.

Часто команді доводилося жити у складних умовах, бували ситуації, коли закінчувалися кошти, були й нещасні випадки, які ставили під загрозу подорож, але допомога небайдужих людей і віра у власні сили допомогла подолати такий складний шлях. Подорож коштувала 6 тисяч євро, а на старті в команди було лише 250. Іван висловив подяку українській діаспорі, яка допомагала їм закордоном.

«Останні 10 днів ми їхали без перепочинку. Проїжджали по 75 кілометрів вдень, але ті емоції, коли ти стоїш і дивишся на океан, на цю безмежну стихію  того варті» – згадує Іван.

На цьому команда не зупиняє свою роботу,  і запрошує молодь приєднуваьтися до дружнього колективу.  Більше дізнатися про плани на майбутнє і підтримати команду «On3Wheels» можна перейшовши за посиланням.

Наприкінці зустрічі Іван Маслак мотивував студентів до дій: «Життя – дуже термінальна штука, і робити щось потрібно вже тут і зараз.».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рішення про підвищення тарифів на проїзд у Луцьку ще не прийнято, - Пустовіт
Наступна новина Водій, який збив насмерть двох дівчат в селі Прилісне на Волині, таки проведе за ґратами 9 років
Останні новини
Схожі новини