Рівненський «Верес» сенсаційно обіграв київське «Динамо» з рахунком 3:1

Рівненський «Верес» сенсаційно обіграв київське «Динамо» з рахунком 3:1

Як і очікувалося, гарячим та емоційним видався матч 21-го туру Прем’єр-Ліги, у якому рівненський «Верес» приймав столичне «Динамо».

Три вилучення, майже бійка і перемога рівненської команди: «Верес» - «Динамо» - 3:1, пише «Радіо Трек».

Рівняни забили першими – на 13-ій хвилині рахунок відкрив Станіслав Куліш. А вже на 22-ій хвилині Руслан Ротань за фол у штрафному отримав червону картку, арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо», який реалізував Сергій Сімінін. Ще до завершення першого тайму кияни відіграли один м’яч - забив Віктор Циганков – 2:1.

У другій частині зустрічі ще два гравці залишили поле «Арени Львів». Спочатку другу жовту отримав захисник «Динамо» Микита Бурда, а згодом, за таким же сценарієм, закінчилася гра для захисника «Вереса» Сергія Сімініна.

Ще один гол побачили вболівальники у цій зустрічі на 82-ій хвилині, коли ворота Артема Рудька вразив Руслан Степанюк – 3:1. Це історична перемога «Вереса» і рівняни повертаються на 5-те місце турнірної таблиці УПЛ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польща не буде заморожувати «антибандерівський» закон
Наступна новина У Волинському окружному адмінсуді заявили, що прокуратура незаконно проводила у них обшук
Останні новини
Схожі новини