Різдвяний настрій, подарунки і благодійність: як у Жидичині святкуватимуть Миколая

Різдвяний настрій, подарунки і благодійність: як у Жидичині святкуватимуть Миколая
Фото: maque.org.ua

Волинян запрошують відсвяткувати День святого Миколая у Жидичині. 

Там братія Жидичинського монастиря разом з громадськими активістами організовують «Корпорацію добра». Організатори обіцяють різдвяний настрій, подарунки і можливість долучитись до добрих справ.

Читати також: Як у Луцьку святкуватимуть Миколая. ПРОГРАМА

Однією з таких справ милосердя стане збір коштів на лікування місцевого жителя Ярослава Курдюкова. У нього діагностували лімфогранулематоз другого ступеня. 

«Лімфома Ходжкіна належить до злоякісних пухлин лімфатичної системи. Патологічні лімфоїдні елементи утворюють пухлину, яка в більшості випадків локалізується в лімфатичному вузлі. Також вони можуть накопичуватися в інших частинах тіла – селезінці, печінці, кістковому мозку», – йдеться у повідомленні. 

Усі небайдужі можуть перерахувати кошти для лікування Ярослава. Номер карти:

4149629394766281 Курдюков Ярослав Олексійович.

 
Святий Миколай завітає до Жидичина

Вже незабаром 19 грудня. Братія Жидичинського монастиря разом з громадськими активістами та усіма небайдужими запрошують малечу та дорослих у "КОРПОРАЦІЮ ДОБРА". Усім присутнім гарантується гарний Різдвяний настрій, подарунки і можливість долучитись до добрих справ. Однією з таких справ милосердя стане збір коштів на лікування важкого недуга нашого односельця Ярослава Курдюкова. Нагадаємо ще 2 листопада мешканка с. Кульчин Юлія Шевчук звернулася до усіх небайдужих допомогти Ярославу Юлія Шевчук : Увага!! ПОТРІБНА ДОПОМОГА Завжди питаю чому ?Чому життя дає такі випробування?Комок в горлі як думаю про це ... Мій майже сусід😍 Ярослава знаю ще з малечку. Він завжди був допитливий малий.Ніколи не пройде повз, завжди запитає як справи ..... Лімфогранулематоз другої степені. Лімфома Ходжкіна належить до злоякісних пухлин лімфатичної системи. Патологічні лімфоїдні елементи утворюють пухлину, яка в більшості випадків локалізується в лімфатичному вузлі. Також вони можуть накопичуватися в інших частинах тіла – селезінці, печінці, кістковому мозку. Ярик Курдюков ,я звертаюся до тебе.Ти хороша людина і дуже добра.В тебе такий бойовий дух і завзятість. я впевнена, що все у тебе вийде.Бог дає випробування тільки сильним людям.Ти справишся, я у тебе вірю.Я з тобою. ДРУЗІ ,БУДЬ ЛАСКА ,НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ. КОЖНІ 20,30 грн зекономлені на каві можуть врятувати його життя. РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ОПЛАТИ Курдюков Ярослав Олексійович - 4149629394766281

Posted by Чернецтво Волині on Thursday, 13 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 16 грудня
Наступна новина Снігопад у Луцьку: заметені дороги посипають сіллю та піском
Останні новини
Схожі новини