Робота, новини, анонси: актуальні групи від «Спектра» у Facebook

Робота, новини, анонси: актуальні групи від «Спектра» у Facebook

Рекламно-консалтингова компанія «Спектр Медіа Група» створила нові групи у соціальній мережі «Facebook», які допоможуть лучанам знайти роботу, продати свій товар, а також слідкувати за новинами та анонсами у місті.

Загалом у луцькому секторі Facebook з’явилося 6 груп від «Спектра», – інформує Volyntop.

«Луцьк Реклама» – власникам рекламних площ, медіа-видань, або будь-яких інших ресурсів для розміщення реклами, пропонують приєднатися та слідкувати за групою «Луцьк Реклама».

«Знижки Луцьк» – група створена для людей, які хочуть продати свій товар або придбати необхідну річ. За словами адміністраторів групи, в ній можна знайти актуальну інформацію про безліч товарів та послуг, а також дізнатися про знижки на товари.

«Новини Луцьк» – найголовніші новини міста зібрані в одній групі. «Слідкуйте за групою «Новини Луцьк» та будьте в курсі усіх актуальних подій», – наголошують творці групи.

«Весь Луцьк»  – група про життя міста, його розвиток та процвітання. Тут можна буде прочитати про цікаві проекти та ініціативи, запроваджені лучанами.

«Робота Луцьк»  – майданчик для тих, хто хочете знайти роботу або ж давно шукає відповідального працівника у свою фірму. У групі можна знайти актуальні вакансії.

«Афіша Луцьк»  – допоможе лучанам та гостям міста розпланувати своє дозвілля. Читачі дізнаватимуться про анонси актуальних розважальних заходів, майстер-класів, лекцій в одній групі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зловили кабельного злодія
Наступна новина На Волині збільшилася кількість випадків сказу у тварин
Останні новини
Схожі новини