«Роботи тільки побільшало». Чим займаються водії «Волиньгазу» на карантині

«Роботи тільки побільшало». Чим займаються водії «Волиньгазу» на карантині
Водій Микола Куц

Щодня водії АТ «Волиньгаз» підвозять медиків до лікарень, їдуть у найвіддаленіші куточки області, щоб усунути витоки газу та повернути газопостачання споживачам. Окрім цього, вони привозять колег до роботи, дезінфікують транспорт, аби запобігти поширенню COVID-19.

Як зауважують на підприємстві, в умовах карантину водії – це сучасні герої, без яких важко уявити роботу багатьох компаній.

Сергій Василюк – водій аварійно-диспетчерської служби Володимир-Волинського відділення «Волиньгазу». Він разом із колегою виїздить на виклики споживачів, усуває витоки газу та локалізує аварійні ситуації.

Чоловік розповідає, що під час карантину волиняни викликають аварійну службу частіше  – в середньому за день на «104» в області надходить близько 40 викликів, з них понад 80 % пов’язані із запахом газу.

Сергій Василюк стежить за безпекою споживачів і фахівців АДС – дезінфікує оперативні автомобілі після кожного виїзду на виклик.

Читати також: Назвали три найпопулярніші способи, як зручно передати показники газового лічильника

Водій метрологічної служби «Волиньгазу» Сергій Козак щодня привозить на роботу медиків. Щоб устигнути, розпочинає свій робочий день о сьомій ранку: забирає медиків за маршрутом «Рожище – Луцька міська клінічна лікарня» і за цим же маршрутом довозить їх додому.

Щодня луцьких газовиків до роботи привозить службовий автобус. За кермом – Микола Куц, водій із двадцятирічним стажем. О восьмій ранку він доставляє на роботу працівників «Волиньгазу» і ввечері розвозить їх по домівках.

В умовах карантину двічі на день обробляє дезінфекційним розчином транспорт – дбає про безпеку колег. Доки газовики працюють над тим, аби у домівки волинян безперебійно та безаварійно надходив газ, чоловік допомагає розвозити допомогу медикам, бо знає, що нині лікарям неабияк потрібна підтримка. Йому – 61 рік, він повен сил, енергії та з усмішкою зауважує, що «рух – це життя».

Довідково
Від початку 2020 року аварійно-диспетчерська служба «Волиньгазу» здійснила 3500 виїздів на виклики споживачів. В умовах карантину кількість викликів служби «104» зросла на 10 %. Під час пандемії водії компанії на постійній основі перевозять понад 50 медичних працівників до міських та районних лікарень, доставляють благодійну допомогу медзакладам.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Карантин можуть продовжити і після 22 травня, – Шмигаль
Наступна новина Чи відбудеться «Бандерштат 2020»? Чи повернуть гроші, якщо фестиваль скасують?
Останні новини
Схожі новини