Чи відбудеться «Бандерштат 2020»? Чи повернуть гроші, якщо фестиваль скасують?

Чи відбудеться «Бандерштат 2020»? Чи повернуть гроші, якщо фестиваль скасують?
Фото ілюстративне

Фестиваль «Бандерштат 2020», який запланований на 7-9 серпня, поки що не переносили й не скасовували. Просто призупинили анонсування нових учасників. 

Про це розповіла представник оргкомітету дійства Анастасія Передрій виданню Слух.

«Ми стежимо за ситуацією в країні і чекаємо офіційних рішень уряду. З огляду на це, будемо вирішувати. У нас повна бойова готовність, хоча ми й тимчасово призупинили анонси нових учасників, з якими вже є домовленості. Втім готові відновити роботу в будь-який момент», – запевнила Передрій.

Якщо ж через карантин фестиваль доведеться переносити, то організатори сподіваються на лояльність відвідувачів.

«Якщо фестиваль доведеться скасувати чи перенести, то гроші за квитки, за потреби покупців, будемо повертати» – запевнила Анастасія Передрій.

«Але водночас будемо обговорювати можливість, щоб усі квитки у разі такого форс-мажору будуть дійсні і на 2021 рік. Відтак, звісно, будемо сподіватися, що більшість наших відвідувачів будуть лояльними і залишать квитки, щоб повернутися до нас наступного року» – додала вона.

«Адже гроші із проданих квитків одразу вкладалися у фестиваль» – кажуть в оргкомітеті.

Організатори «Бандерштату» запевняють: якщо цьогорчний «Бандерштат» таки скасують, оргкомітет обов’язково сформує програму лояльності для тих, хто уже придбав квитки.

«На майбутнє – дуже важливо, формуючи договори й контракти з артистами, пропрацьовувати пункт форс-мажору», – зазначила організаторка.

«Із кризи фестивальний світ, як і всі ми, вийде не таким, як раніше. Організатори враховуватимуть нові звички і оновлене світосприйняття відвідувачів. Можливо, за час карантину та ізоляції люди встигнуть дуже засумувати за масовими заходами і захочуть ще більше двіжувати. Хоча слеми будуть вже не ті – з урахуванням безпечної дистанції», – додала вона.

Цікаво, що найбільші фестивалі країни – Atlas Weekend і Upark – вже оголосили, що переносять дійство на 2021 рік й автоматично роблять нинішні квитки дійсними на наступний рік.

Читати також: «Бандерштат-2020» оголосив першого хедлайнера


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Роботи тільки побільшало». Чим займаються водії «Волиньгазу» на карантині
Наступна новина У Луцьку знову вкрали кликуна
Останні новини
Схожі новини