«Рома сьогодні посміхнувся», - повідомили про стан хлопчика, який в Луцьку бореться з раком

«Рома сьогодні посміхнувся», - повідомили про стан хлопчика, який в Луцьку бореться з раком

Мама Романа Гальчика, хлопчика, який бореться з раком, розповіла про стан сина після операції в Луцьку.

«Ромочка вже зі мною в палаті, але ще тяжкий. Йому три дні кололи наркотики для знеболення, в нього зараз відходняк. Операція пройшла добре, без ускладнень , без кровотеч серйозних, Рома говорить, їсть, пьє, блювоти немає (була по 4-5 раз в годину) пробував ходити, але дуже слабенький, ще раз кажу, тяжко після наркотиків, його ще шатає і крутиться голова», – пише вона в групі «Гальчик Рома - боротьба за життя» в Facebook

«Тиск кіст на голову був дуже великий, викачали рідини дуже багато. Я знаю, що це не лікування, різати голову, але це дало нам час на лікування, яке ми почали і так чекаємо на продовження». 

«Рома сьогодні посміхнувся, заради цього і треба було боротись. Я знаю, що в нас попереду ще багато світлих ранків без лікарень. Ромчик нарешті солодко спить, за ці всі чотири доби. Так гарно зіває».

«Багато хто думає, що немає в нього дитинства. Вам пару фото з Роминого дитинства. Подивіться на його посмішку, за неї я борюсь. І поки є шанс, я його використаю. Ми вже чуть були не здались, опустили руки, вже думали станеться саме страшне, але якась сила нас веде вперед. Молитва велика сила».

«Прошу не забувати про Ромчика в своїх молитвах, йому треба допомога. Господь з нами. Дякую Богу за сина, за кожен день разом, за те що не покидає нас в тяжкі хвилини. Ми робимо все , щоб дитина була щаслива», – написала мама.

Читайте також: «Господь врятував нас руками лікарів»: у Луцьку прооперували онкохворого хлопчика Рому Гальчика

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лісівники Волині визначали, хто краще в футбол грає. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 30 червня
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні