Російські колаборанти – у Telegram: список

Російські колаборанти  – у Telegram: список

Центр протидії дезінформації опублікував список Telegram-каналів, які активно поширюють дезінформацію та беруть участь в кампаніях з дестабілізації ситуації в Україні.

На сторінці у «Фейсбук» вони нагадали, що це - ворожі канали. Інформаційні ресурси, підконтрольні РФ, вже переросли статус пропагандистів. Їхня підривна діяльність спрямована на цивільне населення України та має єдину мету – посіяти страх та паніку серед українців.

Це є нічим іншим, ніж тероризм – інформаційний тероризм. Усі, хто поширює дезінформацію та фейки, лише сприяє відверто терористичній діяльності РФ.

Також у Центрі наголошують, що дії Росії — це не військова операція, а повноцінне вторгнення. Наші військові перебувають на своїх позиціях та захищають українських громадян і державу.

Країна-агресор, яка підступно напала на нашу країну, як Гітлер під час Другої свіоової війни, заявила, що головне завдання військової операції Росії - «освободить Украину, зачистить ее от нацистски, пронацистски настроенных людей».

Нацизму в Україні не було і не буде!

Ми давно засудили комуністичний та націонал-соціалістичний (нацистський) тоталітарні режими і закріпили це у нашому законодавстві.

Росія своїми діями саме повторює шлях нацистської Німеччини, зі своїм режимом та способом ведення війни проти мирного населення.

Окрім того, РФ намагається перекласти свої злочини на Україну. Так, громадський комітет «Росія-Донбас» звинуватив владу України в геноциді та загибелі людей в Одесі 2 травня. Українську владу хочуть піддати трибуналу».

Тож на сторінці Центру запевнили: єдиний трибунал, який побачить Росія, - над власними військовими терористами-злочинцями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку навчатимуть надавати першу невідкладну медичну допомогу
Наступна новина Менш ніж за годину: знайшли 120 фур для перевезення допомоги ЗСУ з-за кордону
Останні новини
Схожі новини