Російські окупанти взяли у заручники 14 міських голів

Російські окупанти взяли у заручники 14 міських голів

Віцепрем'єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що російські окупанти в Україні взяли в полон 14 міських голів. 

Про це вона заявила 25 березня під час телемарафону, пише ТСН.

За її словами, наразі на міжнародному рівні вирішується питання щодо їхнього обміну, оскільки у Росії заявили, що готові на обмін лише за умов паритетності.

"Тут Росія вимагає паритетності, мовляв, прикордонників на прикордонників, моряків на моряків, і в мене логічне питання: на кого ми будемо міняти міських голів, яких вже 14 в заручниках Росії? Наразі вирішуємо це питання на міжнародному рівні", - сказала Верещук.

Варто зазначити, що днями відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими. До України повернулися десять воїнів Збройних сил. Їх обміняли на стількох же російських солдатів, затриманих у ході наступу на наші території. Окрім цього із полону вдалося витягнути 19 українських цивільних моряків - це екіпаж рятувального судна "Сапфір", яке було захоплено ворогом під час спроби евакуювати наших військових із острова Зміїний, у перший день війни. Повернути їх вдалося в обмін на 11 російських цивільних моряків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях на Миколаївщині загинув волинянин
Наступна новина Лучани попрощалися із загиблим за незалежність України 27-річним військовим
Останні новини
Схожі новини