Російські ракети влучили у 9-поверхівку та навчальний заклад у Кривому Розі

Російські ракети влучили у 9-поверхівку та навчальний заклад у Кривому Розі

Росіяни атакували Кривий Ріг двома балістичними ракетами: одна влучила у житлову багатоповерхівку, інша − у навчальний заклад, п'ятеро мешканців загинули, під завалами шукають людей.

Про це пише Українська правда

«Кривий Ріг. росіяни поцілили по місту двома ракетами. Одна ракета влучила в чотириповерхову будівлю навчального закладу. Під завалами ймовірно є люди. Працюють рятувальники та поліція. 

Друга ракета зруйнувала секцію з 4 по 9 поверхи житлового будинку. Виникла пожежа. Станом на 10:15 одна людина загинула, за медичною допомогою звернулося 10 мешканців», – зазначив керівник МВС Ігор Клименко

Пізніше в ефірі марафону новин Клименко повідомив, що внаслідок ракетного удару дві людини загинули, ще 20 отримали поранення. 

Він також додав, що під завалами перебувають близько 5-7 людей. 

В ОГП повідомили, що травмовані 25 людей, серед потерпілих четверо дітей.

Пізніше голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, який перебуває на місці трагедії, повідомив, що кількість поранених в результаті ракетної атаки на Кривий Ріг зросла до 29 осіб, серед них – 3 дітей. Один криворіжець перебуває у надважкому стані.

За даними Вілкула, під завалами можуть бути ще щонайменше 8 осіб.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що окупанти ймовірно ударили балістичними ракетами.

За даними "Першого міського. Кривий Ріг", вибухи пролунали ще до сигналу тривоги.

У житловій багатоповерхівці в одному з під’їздів знищені квартири з третього по дев’ятий поверх. Також вибуховою хвилею вибиті вікна у сусідніх будинках та приміщеннях.

У ДСНС повідомили, що у багатоповерхівці врятували дитину 2013 року народження. Триває гасіння осередків пожежі із залученням колінчатого підйомника, здійснюється поквартирний обхід, проводиться евакуація населення.

ДСНС встановила намет для надання психологічної допомоги людям.

У результаті удару по чотириповерховій будівлі навчального закладу сталося руйнування з 2 по 4 поверхи − 3 людини постраждали. 

До пошуково-рятувальних робіт у Кривому Розі залучені 230 рятувальників та 57 одиниць техніки.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Рекорд» перевищення швидкості: на Волині патрульні спіймали гонщика-порушника
Наступна новина Авто перекинулося на дах: на Волині пʼяний водій вчинив ДТП
Останні новини
Схожі новини