Росія хоче надсилати фальшиві гумконвої

Росія хоче надсилати фальшиві гумконвої

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко подякував бізнесу, волонтерам, міжнародним партнерам, які збирають та доставляють гуманітарні вантажі по Україні. Він запевнив: їхгя допомога вкрай важлива. І вже робляться кроки, щоб система працювала максимально швидко.

«Окрема подяка залізничникам, які доставляють гуманітарні вантажі поїздами до оточених ворогом міст. На сьогодні залізницею вже відправлено понад 1000 тонн такої допомоги», – уточнив він.

Також він наголосив, що Росія не просто веде війну проти нашого народу з порушенням всіх правил та норм міжнародного права, вона хоче створити гуманітарну кризу. Це робиться, щоб потім надсилати фальшиві гумконвої, як це було в 2014 році в Донецьку та Луганську.

Українці розуміють, що нас не треба «асвабаждать» і рятувати.Держава, люди, міжнародні партнери працюють разом в цей важкий час», – ствердив Кирило Тимошенко..


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Думали - будуть бомбити, тоді не доля». У Луцьку пара пішла під вінець у воєнний час
Наступна новина «Ситуація - катастрофічна». На Волині дітям із онко потрібні кошти на ліки
Останні новини
Схожі новини