Росіяни вночі вдарили ракетами по Одещині: 18 людей загинуло

Росіяни вночі вдарили ракетами по Одещині: 18 людей загинуло

Станом на 8:30 ранку у результаті нічних ракетних ударів по селищу Сергіївка Білгород-Дністровському району Одеської області щонайменше 18 людей загинуло, серед них 2 дитини, ще понад 30 осіб отримали поранення.

Про це пише УП.

"Під час розбору завалів дев’ятиповерхового житлового будинку в смт Сергіївка додатково вилучено тіла 2 осіб. Всього внаслідок удару загинуло 16 осіб та постраждало 30 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають", – інформують у ДСНС.

Внаслідок удару по території бази відпочинку у смт Сергіївка загинуло 2 особи (з них 1 дитина) та постраждала 1 особа. Роботи тривають.

Станом на 6:00 внаслідок удару по багатоповерхівці, за даними речника Одеської ОВА Сергія Братчука, було 14 загиблих та 30 травмованих, серед яких троє дітей.

Російські загарбники вдарили по селищу Сергіївка Білгород-Дністровському району Одеської області трьома ракетами Х-22, які запустили з напрямку Чорного моря.

Читати також: На Волині зачинятимуть заклади, які ігнорують повітряну тривогу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув волинянин Леонід Лінник
Наступна новина У Луцькому районі горить торфовище
Останні новини
Схожі новини