«Рот свій паршивий закрий»: скандал в одній із житомирських шкіл. ВІДЕО

«Рот свій паршивий закрий»: скандал в одній із житомирських шкіл. ВІДЕО

У Новограді-Волинському Житомирської області розгорівся скандал у школі через вчительку, яка ображала учнів під час уроку.

Відповідне відео з уроку на своїй сторінці в Facebook опублікував Сергій Сергійович, – пише 24 канал

«У Новограді-Волинському вчитель проводить урок, це відбувається в «Демократичній школі». І це не перший раз. Як на це дивляться батьки? А директор в цій школі є, чи їй наплювати на це? Задумайтеся, батьки, як ваших дітей виховують!» – написав він.

На відео видно, як молода вчителька смикає одного учня за піджак. Вона кричала на дитину і кинула в нього портфель, вимагаючи вийти геть з класу. Коли інший школяр запитав, чому вона це робить, то вчителька відповіла: «А ти закрий свій паршивий рот».

 

В Новограде-Волынском учитель проводит урок, это происходит в "Демократической школе". И это не первый раз. Как на это смотрят родители??? А директор в этой школе есть или ей наплевать на это??? Задумайтесь, родители, как ваших детей воспитывают!!!

Posted by Сергей Сергеевич on Saturday, 31 March 2018

Водночас, у адміністрації школи, запевнили, що всі обставини скандального інциденту будуть встановлені.

«Шановні учасники дискусії! Подаємо офіційну позицію адміністрації школи щодо відео, викладеного в мережі. В понеділок 2.04.2018 будуть з’ясовані всі обставини інциденту, що стався між учителем та учнями. Буде проведено анкетування учнів 5-8 класів (анонімне) щодо інших подібних випадків. Запрошуємо батьків учнів, які хочуть обговорити проблему, яка виникла», – йдеться в повідомленні.

 

В Новограде-Волынском учитель проводит урок, это происходит в "Демократической школе". И это не первый раз. Как на это ...

Posted by Сергей Сергеевич on Saturday, 31 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 3 квітня
Наступна новина Військкомат хоче змусити керівництво луцьких ОСББ розносити повістки
Останні новини
Схожі новини