Розклад виступів волинян на Олімпійських іграх у Токіо

Розклад виступів волинян на Олімпійських іграх у Токіо

Волинську область на Олімпійських іграх-2020 у Токіо представляє вісім спортсменів, які змагатимуться в чотирьох видах спорту.

Спортсмени з Волині боротимуться за медалі в легкій атлетиці, веслуванні на байдарках і каное, дзюдо та велоспорті. Змагання з цих видів спорту проходитимуть у різні періоди Олімпіади, – пише Суспільне.

27 липня першою з волинян виступить на Олімпіаді Яна Беломоіна. На сайті Олімпійських ігор у Токіо початок виступів з маунтинбайку стартує з 9:00 до 11:00.

29 липня Анастасія Турчин боротиметься за медаль з дзюдо у вазі до 78 кілограмів. Змагання розпочнуться з 11:00 та триватимуть до 13:40.

30 та 31 липня у легкій атлетиці на дистанції 4 на 400 мікст змагатиметься Данило Даниленко. Він зазначений, як запасний спортсмен. Стартуватимуть вони 30 липня о 20:00, а 31 липня о 13:00.

3 серпня братиме участь у змагання метальниця молота Ірина Климець. Фінальні змагання відбудуться о 13:00.

2 та 3 серпня виступатимуть волинські веслувальники - Марія Повх та Юрій Вандюк.

Марія Повх пливе на дистанції 500 м у байдарці четвірці. 2 серпня відбудеться чвертьфінал о 12:45. А третього серпня півфінал о 3:30 ночі та до ранку 7:15.

Юрій Вандюк виступить на дистанції 1000 метрів у каное-двійці. Фінальні змагання 3 серпня, відбудеться півфінал з 3:30 ночі та до ранку 7:15.

Одними з останніх виступатимуть волинські легкоатлети Іван Банзерук та Марія Сахарук. 6 серпня о 3-ій годині ранку стартують фінальні змагання зі спортивної ходьби на 50 кілометрів, в яких бере участь Іван Банзерук.

Марія Сахарук також бере участь у змаганнях зі спортивної ходьби на 20 кілометрів 6 серпня. Фінал запланований на 13:00.

Повний розклад ігор – тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві у шістьох людей виявили COVID-штам «Дельта»
Наступна новина Головний санлікар каже, що Україна точно повернеться у «червону зону»
Останні новини
Схожі новини