Розпивали алкоголь і чіплялися до людей: у Луцьку затримали дебоширів

Розпивали алкоголь і чіплялися до людей: у Луцьку затримали дебоширів

У Луцьку патрульні склали протоколи на пʼяних чоловіків, які агресивно себе поводили і чіплялися до людей.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

 

Вчора, ввечері, патрульним на службовий планшет надійшло повідомлення про те, що в одному із торгово-розважальних центрів Луцька, двоє молодиків у стані сп’яніння розпивають алкогольні напої, чіпляються до громадян, вживають нецензурну лексику та агресивно поводяться.

Коли ж патрульні прибули на місце події, то й справді за вказаною адресою виявили чоловіків, які порушували громадський порядок. На зауваження поліцейських не реагували, продовжували вчиняти правопорушення та не виконували законних вимог охоронців порядку. Інспектори прийняли рішення доставити порушників до відділу поліції для припинення правопорушення, встановлення їх осіб та складання адміністративних матеріалів.

Отож, на обох чоловіків патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), за ч. 1 ст. 178 (Розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях), за ч. 2 ст. 178 (Розпивання алкогольних напоїв у громадському місці вчинене двічі протягом року) та за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині з річки підняли тіло чоловіка
Наступна новина Майже 40 тисяч лучан – без гарячої води: коли відновлять послугу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні