Майже 40 тисяч лучан – без гарячої води: коли відновлять послугу

Майже 40 тисяч лучан – без гарячої води: коли відновлять послугу

Майже 40 тисяч лучан залишились без централізованого постачання гарячої води. Лише мешканці району Луцького підшипникового заводу мають гарячу воду, оскільки в них встановлений твердопаливний котел.

Про це розповів Суспільному речник державного комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков.

"В міжопалювальний період до мереж цієї котельні на ЛПЗ ми підключаємо котельню на вулиці Даньшина і ці споживачі залишаються з гарячою водою, це близько чотирьох з половиною тисяч споживачів, а решта залишаються без гарячої води", – каже речник підприємства.

Всі сторони зацікавлені в тому, щоб якнайшвидше відновити централізовану подачу гарячого водопостачання, – зазначає Антон Безносиков. Додає: ми сподіваємося, що це не буде довготривала історія і в проміжку кількох днів це вирішиться.

Що відомо про відсутність централізованого гарячого постачання у Луцьку

З першого вересня у Луцьку припинили гаряче водопостачання для усіх споживачів, які отримують послуги від газових котелень. Це пов’язано із тим, що Кабмін змінив умови укладення договорів постачальником газу та теплопостачальними організаціями. На вересень у підприємства нема чинного договору із постачальником природного газу і, відповідно, лімітів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розпивали алкоголь і чіплялися до людей: у Луцьку затримали дебоширів
Наступна новина У Луцьку вручили державні нагороди полеглих воїнів їх родинам. ФОТО
Останні новини
Схожі новини